Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

A csodálatos Pókember 2. / The Amazing Spider-Man 2

2014.05.16. 12:27 Dr.Jones

Az igénytelenség hálójában

Két éve, a művészien középsemmilyen Pókember-reboot láttán még nyugodtan legyinthettünk, bizakodóan bambulva a jövőbe, gondolván, hogy a határidők szorítása miatt, sebtében összehányt eredettörténet után végre lesz elég ideje és pénze Marc Webbnek meg a Sony-nak, hogy gatyába rázza a falmászót. Hát idő és pénz, az volt is. Csak normális forgatókönyv, kompetens rendező meg néhány ilyen apróság hiányzott, így persze ezt is elkúrták - ha lehet, még jobban, mint az előzőt. Viszont ezúttal már minden lehetőség adott volt, így a folytatásra nincs mentség; ez már csak a hozzá nem értés, a trehányság és a „mindegy milyen lesz, a sok hülye rajongó úgyis megnézi” hozzáállás triumvirátusának fonnyadt gyümölcse.

the-amazing-spider-man-2-1.jpg

5 komment

Címkék: filmkritika képregény adaptáció 3/10

Batman az univerzum legszomorúbb hőse

2014.05.16. 08:45 Dr.Jones

Alig került ki a világhálóra az első hivatalos fotó Ban Affleck Batmanéről, számos agyament mémgyárost máris megihletett a Batmobile mellett teljes letargiában ácsorgó Denevérember. De mitől lehet ilyen szomorú? Mert a rend szorgalmas őre megbüntette gyorshajtásért? Mert Matt Damon visszaküldte a Robin-jelmezt? Mert Keanu Reeves az egyetlen barátja? Az alábbi kép alatt megbújó galéria talán választ ad minden kérdésre.  

sad_batman_0.jpg

3 komment

Címkék: fun képek batman

Drive posztercsokor

2014.05.15. 18:21 Dr.Jones

Galéria az alábbi kép alá rejtve.

drive_p_0.jpg

1 komment

Címkék: poster

Joe (2013)

2014.05.13. 01:14 Gevin

Joe (Nicolas Cage) egy időzített bomba. Egy bomba mely csakis saját korlátai által képes távol maradni a börtöntől. Tisztában van vele, hogy bármikor túllépheti ezeket az önmaga által állított morális kordonokat és akkor elveszik. Azt is pontosan tudja, hogy a fejében cikázó gondolatok, melyek egyre hevesebben, egyre nagyobb intenzitással pulzálnak benne, erőszakos tettekre sarkallják. És egy nap túl fog haladni rajtuk. A lényeg az, hogy amikor ez megtörténik, akkor megérje. Amikor az időzítő lejár, Joe robbanni fog és a legfontosabb dolog számára, hogy a mocskot, ami körülveszi őt és a környezetét, de legfőképp azt a tizenöt éves srácot (Tye Sheridan), aki két lezüllött alkoholista szülője árnyékában próbál túlélni, normális felnőtté válni, eltávolítsa. Joe az egyszerű, roncsolt lelkű ember hősmetaforája.

joe-2013-kritika.jpg

1 komment

Címkék: dráma filmkritika 8/10

Bad Neighbours (2014)

2014.05.12. 02:08 Gevin

A műfaszpárbaj ma már nem újdonság, ahogy az sem, hogy Seth Rogen 27-edszer is eljátssza a gyökér, blantszopó bunkót. Ellenben erekcióval történő defense-t még nem láttunk, szóval van még új a nap alatt. Ha nem is sok, de ennek ellenére a Bad Neighbors szórakoztató üzemmódja pazarul működik. Az új generáció filmje ez is, ami a gusztustalanul ízléstelen humorral vegyíti a coming-of-age sajátosságait miközben dübörög a tuc-tuc, puncik, mellek, péniszek, vibráló fények és némi popkult humor. Soha rosszabbat.

bad neighbors kritika.jpg

3 komment

Címkék: vígjáték filmkritika 7/10

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása