Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Walter Mitty titkos élete / The Secret Life of Walter Mitty (2013)

2014.03.30. 18:47 Gevin

A rohanó kisember felülnézetből

Látszik, hogy Ben Stiller komfortosan érzi magát a kamera másik oldalán is, mert minden képkockája tudatos, rendezett és egyenletes. Szóval a Walter Mitty esetében ezzel semmi gond nincs is, ellentétben azzal, hogy mennyire felszínes, inkoherens és fura mozi ez az utazóhátizsákba bugyolált dramedy az önmegvalósításról. A Walter Mitty titkos élete csúcs film lehetett volna - ezzel a mondattal pedig azt hiszem mindent elmondtam.

waltermittyskateboard.jpg

4 komment

Címkék: vígjáték dráma filmkritika 6/10

Snowpiercer (2013)

2014.03.27. 23:25 Gevin

Gennyes negyvenmillió se(!) kellett hozzá, hogy Joon-ho Bong (még pár film kell mire megtanulom elsőre leírni a nevét, de úgy lesz, mert rászolgált) leforgassa a tavalyi év legjobb sci-fijét. És itt most csak finoman szólnék, hogy a Gravitáció menjen el a picsába a százmillájával, de tényleg csak halkan, mert Cuarón ettől függetlenül nagyon összetapasztotta azt a filmet feszültség- és látványbombákból. De nézzetek ide, a halál segge alól jön egy kvázi ismeretlen (de amúgy nem) dél-koreai faszi, aki úgy istenigazából a pofájába röhög a hálivudi képmutató piros nyakkendős blockbuster-szülőknek, azzal, hogy leforgatja hosszú idő óta a zsáner egyik legkompromisszummentesebb darabját. Korrektség, morális betagolódás, barátság, szeretet és emberség. Mind megy a klotyóba, mert amikor eljutunk oda, hogy egy baszomnagy vonaton tengődik az emberiség szinte elenyésző utolsó százaléka, mi akkor is javakon, drogon, életszínvonalon, hatalmon marakodunk. Éljen az ember!

snowpiercer kritika.jpg

12 komment

Címkék: akció filmkritika sci fi 8/10

Nyerj horrorfigurát!

2014.03.27. 21:20 Dr.Jones

A Fantasmania jóvoltából most klasszikus horrorfilmek gonosztevőinek 10 cm-es, mozgatható másait teheted a magadévá, ehhez pedig nincs más dolgod, mint a játék facebook eseményéhez csatlakozva, kommentben jelezni, hogy melyiket szeretnéd a 3 lehetséges figura közül (Jason, Freddy vagy Bőrpofa) birtokba venni, ill. egy játékosan könnyű kérdéssort kell helyesen kitöltened. Az űrlapot ide kattintva érheted el. A válaszokat április 1-ig várjuk, a helyes megfejtők közül egyetlen nyertest sorsolunk. A figurák képei megtekinthetők alant, az alábbi linken pedig más figurák közt is böngészhettek. 

10149982_783785051651531_148505310_n.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: nyereményjáték

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása