Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

The Pretty One (2013)

2014.06.19. 20:57 Gevin

Laurel (Zoe Kazan, a nagyszerű, ambiciózus Ruby Sparks forgatókönyvírója és főszereplője) másolatokat fest. Mona Lisát, akinek a mosolya túl vidám, aki sosem fog hasonlítani eredeti önmagára, mert ahhoz Lauerelben túl sok az igazi élet, a szenvedély, a kitörés utáni vágy. Egypetéjű ikertestvére, Audrey ugyanis mindenben előrébb jár húgánál. Jó munka, jóképű pasi, nagyzoló karrierista nő attitűd, saját lakás, de ami mindennél fontosabb, saját egyéniség és saját élet. Ezért mikor egy hirtelen frontális autóbaleset során Audrey meghal, Laurel kezdeti poszttraumatikus amnéziája épp elég löket ahhoz, hogy az introvertált iker átvegye sokkal népszerűbb, talpraesettebb és pimaszabb testvére szerepét. Hogy megkapja azt az életet, melyre anyjuk halála óta mindig is vágyott.

theprettyone kritika.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: vígjáték dráma filmkritika 7/10

Rise of the Tomb Raider előzetes

2014.06.17. 15:42 Dr.Jones

2013-ban a naiv és kissé esetlen Lara Croftból igazi túlélő született, az újragondolt Tomb Raider pedig egy nagyon jól összerakott, komplex és izgalmas akció-/kalandjáték lett, amit mi is imádtunk. A folytatásról egyelőre sokat még nem lehet tudni, de a megjelenést 2015 decemberére tervezik, és a nextgen konzolok mellett nagy valószínűséggel kapható lesz PC-re, X360-ra és PS3-ra is. 

rise_of_the_tomb_raider1.jpg

6 komment

Címkék: előzetes játék tomb raider hírek és infók

Horror posztercsokor - 3. adag

2014.06.11. 12:33 Dr.Jones

Galéria az alábbi kép alá rejtve.

horror_p3_0.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: poster

Blogger-faggatás: A horrormániás

2014.06.05. 06:30 Dr.Jones

freddy bloggerfaggatás.jpgAzt hiszem nem túlzok, ha azt mondom, hogy a Horror-Mirror Magyarország egyik - ha nem a - legolvasottabb horrorblogja. Már ősidők óta tervezgetett interjúnkban ezúttal annak atyját, Purgát faggattuk mindenről ami horror - és egy kicsit arról is, ami nem. Az első "szörnyű" élmények, a kezdetek, favoritok, folytatások, rebootok, Sinister és Démonok között, na meg all time kedvencek. Íme a legújabb, Dr. Jones által készített blogger-faggatásunk. (Gevin)

1 komment

Címkék: horror blogger faggatás

Non-Stop - avagy a Liam Neeson-brand

2014.06.04. 22:58 Gevin

Liam Neesonből brand lett. A morózus, középkorúságának végét taposó, kemény vállú, magányos hős, akit soha nem hajtanak önös érdekek, akit soha sem izzaszt meg az erkölcs, akinek minden egyes megmozdulása színtiszta ösztön, mélyről feltörő tetlegesség-vágy. Ő nem tehetett róla, hogy 2008-ban elrabolták a lányát, csak fogta magát, a fegyverét meg a tökösségét és kiirtotta az emberrabló bagázst. 2011-ben saját személyiségét próbálták ellopni tőle, amelyre szintén hasonló határozottsággal, bár jóval kevesebb vérontással reagált (az Unknown egyértelműen a Neeson-brand kiaknázására próbált rájátszani csak elszabták), majd eztán bevette magát a jéghideg erdőbe, hogy fájdalmas emlékektől bűzlő múltjától úgy szabaduljon meg, hogy farkasokkal és a kegyetlen hideggel vív harcot (a The Grey az utóbbi évek legösztönibb akciódrámája, bárminemű hatásvadászat nélkül). 2012-ben rávállalt még egyszer a bosszúra a Taken 2-vel (bár ne tette volna, dehát hiába, már úton van a harmadik rész), hogy végül eljusson odáig, hogy a Non-Stop már a saját maga által kiépített brand teljes hátterével dübörögjön a mozikban.

non-stop kritika.jpg

5 komment

Címkék: akció thriller filmkritika 7/10

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása