Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

2014/15 új sorozatok: CW és Fox

2014.08.25. 07:26 Evana

THE-FLASH-Full-Suit-Image.jpgHát a CW mindössze kettő sorozattal készül, egy spinoff és egy dramedy. A Fox 2 drámával, egy szitkommal és egy dramedy-vel (szeretem ezt a szót, ne szóljál be, amiért ezt használom itt) jön az ősszel. Ahhoz képest, hogy nem olvasok képregényeket, nagyon érdekelnek a belőlük készült sorozatok és filmek, szóval mind a The Flash-t, mind a Gotham-at be fogom próbálni. A komikus dolgok engem nem izgatnak, ezt mindenki tudja, így az ilyen sorozatok nálam alapból nem játszanak, és akkor még itt van nekünk a Gracepoint, amit én tutira nézni fogok, mert David Tennant, és mert imádom az eredeti sorozatot, a Broadchurch-öt (ha még nem láttad, akkor sürgősen pótold ezt a hiányosságot; én csak 45 ezerszer néztem meg eddig). A tovább mögött egyéb részleteket is megtudhattok.

Gotham (Fox)
Gracepoint (Fox)
Jane The Virgin (CW)
Mulaney (Fox)
Red Band Society (Fox)
The Flash (CW)

JANE THE VIRGIN (CW)

Premier: október 13.

jane the virgin.jpg

Szereplők: Gina Rodriguez, Justin Baldoni, Adrea Navedo, Brett Dier, Ivonne Coll, Jaime Camil, Ryan Devlin, Yael Grobglas, Michael Rady

Készítő: Jennie Snyder Urman

Műfaj: komikus dráma

Történet: (A Juana la Virgen című venezuelai telenovella alapján.) A 23 éves Jane egy keményen dolgozó, vallásos, latin származású nő, aki telenovellákon nőtt fel és szüzességi fogadalmat is tett. Éli életét Miamiban nyugodtan családjával és vőlegényével, amíg orvosa véletlenül mesterségesen megtermékenyíti és az apa nem más, mint akibe tiniként szerelmes volt; aki most nem csak házas, de azon hotel új tulaja, ahol Jane dolgozik. Igazi telenovellába illő történetbe csöppentünk itt, nem igaz, Jane?

THE FLASH (CW)

Premier: október 7.

The-Flash.jpg

Szereplők: Grant Gustin, Candice Patton, Carlos Valdes, Danielle Panabaker, Jesse L. Martin, Rick Cosnett, Tom Cavanagh

Készítők: Andrew Kreisberg, Greg Berlanti és Geoff Johns

Műfaj: dráma, sci-fi

Történet: (A DC Flash karaktere alapján.) Az Arrow spinoff sorozata, az anyasorozatban megismert Barry Allen történetét viszi tovább, miután felébred a 9 hónapos kómából és felfedezi, hogy természetfeletti képességre (szupergyorsaság) tett szert a kómát előidéző baleset során. Azonban nem ő volt az egyetlen, és nem mindenki használja jó célra új képességét. Barry megalkotja szuperhős-alteregóját és felveszi a harcot azokkal, kiknek céljai nem oly nemesek, mint inkább gonoszak.

GOTHAM (Fox)

Premier: szeptember 22.

Gotham.jpg

Szereplők: Ben McKenzie, Camren Bicondova, Cory Michael Smith, David Mazouz, Donal Logue, Drew Powell, Erin Richards, Jada Pinkett Smith, Robin Lord Taylor, Sean Pertwee, Zabryna Guevara, Victoria Cartagena, Andrew Stewart-Jones

Készítő: Bruno Heller

Műfaj: dráma

Történet: A DC-s Batman képregényből ismert James Gordon felügyelő eredettörténete, és habár a sorozat rá koncentrál, de Bruce Wayne és sok más a Batmanből ismert rosszfiú eredetsztoriját is megismerjük, hogy hogyan válnak azzá, akivé.

GRACEPOINT (Fox)

Premier: október 2.

Gracepoint.jpg

Szereplők: David Tennant, Anna Gunn, Michael Pena, Virginia Kull, Jacki Weaver, Jessica Lucas, Josh Hamilton, Kendrick Sampson, Nick Nolte, Kevin Rankin, Kevin Zegers, Madaly Horcher, Sarah-Jane Potts, Stephen Louis Grush, Jack Irvine

Készítő: Chris Chibnall

Műfaj: dráma

Történet: (A nagysikerű angol Broadchurch című sorozat feldolgozása.) Egy tengerparti menti kisvárosban, Gracepoint-ban meggyilkolnak egy kisfiút, kinek nem csak halála bolygatja fel az egész várost, hanem a nyomozás is, mely során titkok egész sora kerül napvilágra.

MULANEY (Fox)

Premier: október 5.

Mulaney-cast-kis.jpg

Szereplők: John Mulaney, Martin Short, Elliott Gould, Nasim Pedrad, Seaton Smith, Zack Pearlman

Készítő: John Mulaney

Műfaj: többkamerás szitkom

Történet: A sorozat a standup komikus John Mulaney-ről szól, aki a Nagy Almában próbál érvényesülni. Ehhez segítséget kap barátoktól, támogatóktól, habár olykor a dolgok balul sülnek el. Élete akkor változik nagyot, mikor egy legendás komikus mellé szerződik íróként.

RED BAND SOCIETY (Fox)

Premier: szeptember 17.

Red Band Society.jpg

Szereplők: Octavia Spencer, Charlie Rowe, Ciara Bravo, Dave Annable, Griffin Gluck, Nolan Sotillo, Rebecca Rittenhouse, Zoe Levin, Brian Bradley

Készítő: Margaret Nagle

Műfaj: komikus dráma

Történet: (A spanyol Polseres Vermelles sorozat alapján.) Egy Los Angeles-i kórház gyerekosztályának bentlakóiról szól a sorozat, kiknek életébe narrátorunk, a 12 éves kómában lévő Charlie vezet be minket.

 

2 komment

Címkék: sorozat fox cw 2014/15

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr936625919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.08.25. 09:16:48

a gothamet várom, a flash-be lehet belepillantok a pilot nemvolt rossz igazából, de közepesnél se jobb.

Evana 2014.08.25. 09:47:00

@doggfather: Igen, én is ezeket fogom bepróbálni, aztán meglátjuk. Nálam ebben nyilván, ahogy fent is írtam a Gracepoint a nyerő, ha rossz lesz, akkor is nézem, mert DT, de remélem nem lesz rossz. Ha igen, akkor még mindig ott lesz Broadchurch 2. évad. :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása