Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

A sötét lovag kocsit hajt - Batman: Arkham Knight tudnivalók

2014.03.05. 21:20 Dr.Jones

„Stílusosan akarjuk befejezni” – nyilatkozta Sefton Hill, a játék rendezője az Arkham sorozatról. 

batman-arkham-knight-p2.jpg

Az Arkham Knight tehát – egy jó ideg biztosan – az utolsó Batman-játék lesz, amit a Rocksteady műhelyében kovácsolnak össze. És hogy valóban stílusos lesz-e, az már madártávlatból is tisztán látszik, a készítők ugyanis mindent megtesznek annak érdekében, hogy ne egy újrahasznosított Arkham City érzését keltse bennünk a végeredmény, ahogy azt anno a Warner Bros. Games montreali csapatának Arkham Origins-e tette.

előzetes

A legszembetűnőbb újítás a Batmobile, amivel végre csapathatjuk Gotham utcáin. Ez lesz ugyan az egyetlen használható jármű, de éppen ezért igyekszik minden igényt kielégíteni: száguldozhatunk, rombolhatunk, ugrathatunk, még bizonyos falakat is megmászhatunk vele, és ha a helyzet úgy kívánja, katapultálhatunk is. Ezen újítás érdekében pedig az egész várost újratervezték, úgymond Batmobile-kompatibilissé avanzsálták, ráadásul méreteiben is tovább dagasztották: nagyjából ötször akkora területet járhatunk majd be, mint eddig.

concept artok

Természetesen grafikailag is durvul a játék, a next-gen platformok térnyerése miatt ez várható is volt. Eddig se volt kutya a látvány, de most egyenesen brutális lesz; se a város, se a karakterek nem voltak még ilyen élethűek és kidolgozottak. A készítők továbbá azt ígérik, hogy finomítanak az egész játékmeneten, próbálják minél egyszerűbbé és praktikusabbá tenni, így se az új kütyük használata, se az új mozdulatokkal és kombókkal feltunningolt harcrendszer nem válik kaotikussá. Ilyen téren tehát drasztikus változások nem várhatók, mégis jóval használhatóbb, átgondoltabb lesz minden.

képek a játékból

Az eddigi Arkham játékok nagy erőssége (volt egyáltalán gyengeségük?) a lebilincselő történet volt, a szálakat pedig ezúttal Geoff Johns szövögeti, aki korábban többek közt a Zöld Lámpás és az Igazság Ligája képregényeken dolgozott. A sztori egy évvel az Arkham City eseményei után játszódik: Joker halott, Gotham városában azonban nem szűnt meg a bűnözés, sőt, soha nem látott méreteket öltött, ezért evakuálják a várost. A szuperbűnözők szuperbűnöznek, és csak Batman állíthatja meg őket, aki szokás szerint végig kapcsolatban áll a jó öreg Gordonnal. Titokban pedig Gordon lánya, Barbara is segítségünkre lesz. Ellenfeleink közt ismét feltűnik a Madárijesztő (ezúttal nagyobb szerepben), itt lesz még Kétarc és Pingvin, valamint végre Rébusz is nagyobb hangsúlyt kap.

batman-arkham-knight-bonus.jpg

A Batman: Arkham Knight PC-re, PS4-re és XOne-ra készül, és jelen állás szerint október 14-én tehetjük a magunkévá. Előrendelők Harley Quinn DLC-t kapnak ajándékba. 

batman-arkham-knight-p.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes játék képek batman hírek és infók

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr525845338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása