Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

The Walking Dead 3x09: keserű zombivér

2013.02.16. 21:06 Gevin

Azon túl, hogy nézettségi okokon kívül gyakorlatilag semmi értelme nem volt megfelezni az évadot, be kell látni, hogy az egyre élvezetesebbé fokozódó harmadik szezon visszatérő epizódja volt eddig a legrosszabb. Lagymatag, feszültségmentes, már-már unalmas. Spoilerekre vigyázni a tovább mögött.

The Walking dead 3x9.png

komment

Címkék: sorozatkritika the walking dead

Dupla bomba: Tortúra kölykei

2013.02.15. 17:20 stikli0

Misery / Tortúra

A ’90-es években nem panaszkodhattak a Stephen King rajongók, ugyanis a mester agyából kipattant történetek gombamód szaporodtak el, mivel a rendezők folyvást csak azzal a felvetéssel kacérkodtak, hogy mennyire is működhetnek mozgókép formájában ezek a hátborzongató elbeszélések. Ahogy a mai modern filmek esetében is sokszor elmondható, hogy a rendezőn és a forgatókönyvírón múlik sok minden, ugyanúgy a King-adaptációkra is hatványozottan igaz ez a tézis. A Misery esetében úgy tűnik, megfelelő rendező kezébe került a William Goldman által igényesen megírt forgatókönyv, megírója már korábban is foglalkozott novellák és regények adaptálásával. Rob Reiner pedig azért tűnhet jó választásnak, ugyanis King-alapanyagból már forgatott ekkor egy filmet, tehát nem zöldfülűen nyúlt hozzá  a projekthez.

komment

Címkék: thriller dokumentumfilm 9/10

The Internship - előzetes

2013.02.15. 14:00 Gevin

Aki legalább annyit röhögött anno az Ünneprontók ünnepén, mint én, annak egész jó kikapcsolódásnak tűnik ez az újabb Vince Vaughn-Owen Wilson film. A srácok már ugyan erőteljesen tapossák a kort, a poénjaik kissé halványodnak, de még a könnyű vasárnap délutáni szórakoztatás szintjét megütik. Gyakornoknak kell jelentkezniük a Google-höz, mert a cég, aminél dolgoztak csődbe ment, így ez az utolsó esélyük. Fiatalok szívatják majd a két palit, és még Xavier professzor is megalázza őket.

komment

Címkék: előzetes

We Bring the Noiz! #4

2013.02.12. 07:30 Gevin

Luis Bacalov and Rocky Roberts - Django (Django & Django Unchained)

Hetek óta pörög a fejemben és a lejátszómban egyaránt Luis Bacalov elképesztően hangulatos balladája, amely az eredeti Franco Nero hurcolta koporsós nyitányban is legalább annyira életre kel, mint Tarantino rabszolgamenettel kezdődő intrójában. Melankolikus, férfias, tragikus és gyönyörű. Enjoy!

komment

Címkék: we bring the noiz

The Collection (2012)

2013.02.11. 12:30 Gevin

Collection írás3.jpgÁlmomban nem gondoltam volna, hogy az elmúlt évek egyik legexpresszívebb, dupla suspense-el beinjekciózott horrorjának ilyen könnyen el lehet kúrni a temérdek potenciállal rendelkező folytatását. Tévedtem. Úgy látszik Marcus Dunstan túlzott magabiztosságra tett szert az első rész után és azt hitte, hogy a folytatásnak már nem kell tartalmaznia expozíciót, tervezettséget, kivárást, aprólékos feszültségépítést, forgatókönyvet és kohéziót. Szóval mindazt, amitől egy horror életre kel. Ilyen látványosan semmit sem kezdeni a felkínálkozó szebbnél szebb lehetőségekkel, ehhez biza istenadta tehetség szükségeltetik. Visszhangzik a fejem ettől a mondattól: Fuck you, Marcus Dunstan!

komment

Címkék: horror filmkritika 4/10

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása