Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Vérmesék / The Family (2013)

2013.12.22. 21:13 Gevin

Egyáltalán nem indokolatlan az az ambivalencia, amely fellép mikor a néző a stáblistánál konstatálja, hogy látott egy egész jó ötlettel, korrektül kivitelezett gengsztervígjátékot, majd megtudja, hogy Luc Besson rendezte (és részben írta). Ugyanis nem tudom eldönteni, hogy haragudjak rá, amiért megint csak egy élvezhető közepesig vitte a szintet vagy dicsérjem meg, mert ezúttal nem egy kurva bérgyilkos áll a középpontban. A Vérmesék ugyanis közepes film egy-két tagadhatatlanul remek pillanattal. Akár Besson karrierje.

thefamilykritika.jpg

5 komment

Címkék: krimi vígjáték filmkritika gengszter 6/10

Ready? Fight!

2013.12.20. 02:12 Gevin

Azt hinnéd a legújabb brutális verjük-szét-egymást verekedős videójáték intrójával van dolgod, aztán rájössz, hogy csak Stallone promótálja a brancsát.

11 komment

Címkék: video

Sons of Anarchy - 6. évad

2013.12.18. 17:47 Gevin

(Akinek fogalma sincs mi fán terem a Sons of Anarchy vagy szimplán nincs képben, semmi esetre se olvasson tovább a SPOILEREK miatt).

Az a pillanat, amikor Jax az igencsak feleslegesen visszarángatott transzi (Walton Goggins bizisten élvezte a szerepet) anyjának nemes egyszerűséggel kiloccsantja az agyát, talán az évad legszebben kivitelezett gyomrosa. A SAMCRO elnöke ott és abban a visszafordíthatatlan szekundumban szembesül vele igazán, hogy milyen undorító szörnyeteg lett belőle. És azt, hogy ezt valaki hangosan kimondja (még akkor is, ha nem neki lett címezve) képtelen elviselni. Az utolsó epizódban szépen be is ismeri, hogy pontosan azt az életet éli, amely ellen küzdött és amelyet mindig is gyűlölt.

SoA 6.évad 1.png

Félreértés ne essen ez az évad kizárólag gyomrosokból állt, de még azok sem voltak a legügyesebben kivitelezve és reméltem, hogy ezt nem kell soha leírnom, de Sutter elkúrta. A hatodik évad morális és minőségi mélypont egyaránt, amelyet annak kéne megmentenie, hogy kurvára fáj a vége - de az a fájdalom már az első epizód óta a szívünk környékén pulzált, és nem enyhült, így a végén már csak nüanszokkal fáj jobban.

13 komment

Címkék: dráma sorozatkritika sons of anarchy

3 Days to Costner

2013.12.18. 13:32 Gevin

McG új filmje nem egy Mr. Brooks (ami egyrészről kár) másrészről viszont az a helyzet, hogy szórakoztatónak tűnik. A tisztánlátás végett az igazság az, hogy mindig is kedveltem Costnert, mint színészt és bár az akciószerepek sosem álltak neki igazán jól (kivéve ha lóháton abszolválta azokat), de ez a film nem néz ki rosszul. Annyira jól se azért: profi bérgyilkos ki akar szállni, nem engedik, belövik méreggel, aminek az ellenszeréért cserébe három napig gyilkolásznia kell. Ha megemlítem, hogy Luc Besson írta, akkor ugye senki sem fog meglepődni?! Nem vették véresen komolyan a trélert.

2 komment

Címkék: előzetes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása