Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

A remény rabjai / The Shawshank Redemption (1994)

2013.08.11. 05:44 Gevin

Ha elég régóta nézel filmeket, ha őrülten, mindennél jobban a megszállottjukká válsz, szenvedélyeddé avanzsál ez a tevékenység, akkor előbb-utóbb eljutsz egy pontra. Ez a pont minden egyénnél máshogy és másban kulminálódik. Az én felfogásom szerint bizonyos filmek, műremekek a barátaiddá válnak. Némelyikük közeli ismerős marad, némelyikük haver, és van amelyikükkel csak köszönőviszonyt ápolsz. A Remény Rabjai viszont az egyik legjobb barátommá vált az évek során. Stephen King és Frank Darabont kollaborációja mestermű.

The Shawshank redemption1.jpg

15 komment

Címkék: klasszikus dráma filmkritika 10/10 80 90 classic shit

Walter Mitty titkos élete - előzetes

2013.08.10. 21:53 Gevin

Ben Stiller egy ilyen kalandhajhász, érdekes, megkapó és fantáziadús(nak tűnő) filmben? Nekem ez kell.

Szólj hozzá!

2013/14 szezon: visszatérő sorozatok

2013.08.10. 20:58 Evana

Az évnek ez a szakasza ismét elérkezett és itt most nem arra gondolok, hogy a nyárnak mindjárt vége. Hanem hogy bizony hamarosan visszatérnek az őszi sorozatok. Yay! A lenti lista tartalmazza a sorozatok új évadjainak premierdátumait, csatornákra bontva.

Arra felhívnám mindenki figyelmét, hogy történt egy kis mozgolódás, néhány sorozat más csatornára, néhány pedig másik napra vándorolt.

2 komment

Címkék: sorozat 2013/14

Sitcom-leső: Men at Work, The Mindy Project, How to live with your parents, Family Tools

2013.08.10. 06:00 Gevin

Van az úgy, hogy az ember egy fáradt hétköznap este hazaesvén a melóból nem vágyik igazán agymozgató dolgokra - sem Only God Forgives-szerű szürreális szimbolikára. Csak egyszerűen le akar heveredni a kis kanapéra a vacsorájával a kezében és mosolyogni, röhögni legalább húsz perc erejéig, amíg elfogyasztja. Erre találta ki isten a média, a sitcomokat.

The Mindy Project - pilot (2012 -)

The-Mindy-Project-írás.jpgHa enyhén rasszista vagy, ki nem állhatod a folyton fecsegő, már-már bicskanyitogatóan romantikus csajokat, akik két szerelmes film között azért megdugatják magukat, míg várnak a fehér lóra, akkor ez nem a te sorozatod. Ellenben a főszereplő maga Mindy Kaling (aki az Office rajongók számára nem hat akkora újdonsággal, mint jómagamnak), aki egyben a kiötlője is ennek a 20 perces mókának, amelyben rengeteg romantikus filmből idéznek - ezt egyébként egyáltalán nem használják rosszul -, hiszen egy színes bőrű orvosnőről szól a széria, aki gyermekkorától kezdődően megrögzött rajongója a szerelmes filmeknek. Az a baj, hogy aki nem, annak nem kell sok idő, ahhoz, hogy a folyton csiripelő, enyhén túlsúlyos és önbizalom hiányos cafkából elege legyen. Szerencse, hogy az örök agglegény, mérhetetlenül egoista, pöcs, cinikus és arrogáns társ (Chris Messina) szorosan ott van mögötte, hogy minden egyes nyálas, érzelgős, vagy csak szimplán logikátlan megnyilvánulását szellemesen leoltsa. Ettől jó a Mindy Project és részben ettől rossz, hiszen gyakorlatilag csak utóbbi képes nézhető középszerre felhúzni a sorozatot. 5/10

1 komment

Címkék: vígjáték sorozatkritika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása