Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

J.J. "Star Wars" Abrams

2013.01.26. 13:06 Gevin

Mostanra már minden mozibuzi tudja, amitől már napok óta zeng a net, hogy a készülődő legújabb Star Wars trilógia első epizódját maga J.J. Abrams, a lens flare művelője rendezi. Az alábbi videó hivatott prezentálni, hogy valami hasonlóan vakítóra lehet számítani. Fényérzékenyeknek nem ajánlott.

5 komment

Címkék: video

Zero Dark Thirty (2012)

2013.01.24. 21:40 Gevin

Bizonyos pontjain csodálom Kathryn Bigelow munkásságát. Egy kibaszott amazon a nő, aki olyan naturális stílussal képes ábrázolni olykor-olykor a férfiasságot, az ösztönösen felszínre bukó erőt, amit jó néhány hímnemű pályatársa megirigyelhetne tőle. Ironikus, hogy pont akkor sikkad el ez a tökös-masszív, vagány attitűd, amikor ebbe a sziklaszilárd, velős és határozott szerepkörbe egy nőt helyez el. Mert a Zero Dark Thirty tulajdonképpen A Bombák földjén halovány újrája egy gyengébbik nemre cserélt főhőssel. Csak egy hosszabb, unalmasabb, monotonabb és harmadannyi feszültséget tartalmazó rémhosszú kiadás.

Zero dark thirty írás1.jpeg

31 komment

Címkék: thriller dráma filmkritika 5/10

Trance - előzetes

2013.01.24. 11:31 Gevin

Erről bizony lemaradtam pár hete. Amikor Danny Boyle munkába áll, arra mindig érdemes fókuszálni. Most éppen James McAvoy, Rosario Dawson és Vincent Cassel asszisztál neki, egy piszok jónak ígérkező thrillerben.

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes

Az élet hosszútávon is drága

2013.01.24. 11:05 Gevin

Amerikában néhány mozi bizony van olyan merész, hogy felvezetésül az ötödik véres-trikós-kopaszos rész elébe leadja mind a négy Die Hard-epizódot. No igen, mert vannak olyan elvetemült fanatikusok, akik tutira jegyet is váltanak rá. Ehhez a gondolathoz társították az alábbi trélert.

A kérdés: Te rendezel maratont az ötödik előtt?

10 komment

Címkék: előzetes

Ki vagy, Doki? - nyereményjáték

2013.01.21. 13:38 Gevin

A Fantasmania jóvoltából ismét nyereményjáték indul, amely a megszokottak szerint három fordulós (azaz három kérdéses) lesz. Ezúttal két nyeremény talál majd gazdára. Az egyik egy 10. Doktor Szónikus Csavarhúzó a másik pedig egy 11-es lesz. Itt tudjátok szemrevételezni őket. A választ a fantasmania.jatek@gmail.com címre küldjétek. A levél tárgyába ezt írjátok: MEDIAVIAGRA - Fantasmania Ki vagy, Doki? Nyereményjáték 1. kérdés. A válaszokat január 31-ig lehet elküldeni.

1. Kérdés: Kik a sorozat megteremtői?

who-nyeremenyjatek-1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: nyereményjáték

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása