Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Kolibri-kód / Redemption (2013)

2013.06.30. 06:00 Gevin

Akárki akármit mond, a maszkulin, klasszikus értelemben vett akciófilm utolsó zászlóvivője manapság a britek borostás, kopaszodó portékája, Jason Statham. Arról már nem ő tehet, hogy az évenkénti aktuális mozijaiban milyen minőségű forgatókönyvet tolnak a segge alá (meg arról sem, hogy Guy Ritchie időközben megfeledkezett legjobb színészéről). A lényeg, hogy mindig magabiztosan, elvektől határozottan hozza a meghasonlott, ütő-rúgó-lövő-gyilkoló, gyakran bosszúittas férfi karakterét. Most sincs ez másképp.

Hummingbird kritika.jpg

1 komment

Címkék: akció dráma filmkritika 6/10

The Conjuring - előzetes

2013.06.29. 21:47 Gevin

Azon túl, hogy a szelleműzős filmekben nem maradt már patron, amit még el lehetne lőni, James Wan, a Fűrész rendezője megpróbálkozik vele. Ahhoz képest ez a tréler egész ügyesen használja a jump scare-ket és a már megszokott variációkat. Még az is lehet, hogy egyszer be lehet vállalni.

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes

Spring Breakers (2012)

2013.06.29. 06:00 Gevin

„ ..az új generációban a degeneráció megtestesül.. ”

Már maga a tény, hogy ez a három elkorcsosult ribanc azért folyamodik erőszakhoz, azért szerez rabolva pénzt, hogy a floridai tavaszi szünetben jusson elég pénz az útszéli motelra, piára meg rengeteg tudatmódosítóra szerre mindent kontextusba helyez. Azért szereznek mocskos pénzt, hogy mocskosul elverjék. Szemléletük első számú mozgatórugója, hogy kegyetlenül bedrogozva, bepiálva halmozhassák egymásra az élvezeteket, mert elveszve a mámor pillanataiban boldogok lehetnek. Ebben a véget nem érő élvhajhászatban naivan, bután, infantilisen azt hiszik, hogy boldogságra lelnek. Harmony Korine legfrissebb munkája olyan találóan, szemtelenül kreatívan és a modern trendek utolsó cseppig való kiaknázásának módszerével analizálja, festi meg ezt az elcseszett generációt, hogy az már MESTERI.

Spring Breakers kritika.jpg

6 komment

Címkék: vígjáték dráma filmkritika 9/10

Escape Plan - előzetes

2013.06.28. 01:39 Gevin

Escape-Plan-2013-Movie-Poster-2-600x289.jpgMár régóta hajtogatom, hogy ezzel a filmmel tehetnek szép búcsút a karrierjük végére (noha persze ők még nagyon nem akarnak) és egyelőre úgy tűnik, hogy ez az előzetes sem cáfol rám. Bízom benne, hogy a film se fog, de ez alapján végre látszik, hogy sem Sly-t, sem Arnie-t nem misztifikálják túl, mint tették azt az előző (#1) filmjeikben (#2). Stallone ezúttal, sem a rendezői székhez, sem a forgatókönyv lapjaihoz nem ért, kizárólag színészként funkcionál és rendben, hogy minden egyes képkocka bűzlik a "b" film szagtól, de úgy egyáltalán ez zavar valakit?! Tango és Cash második felvonás avagy öregfiú vén is, meg öreg is, de még mindig kurva nagyot üt.

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes

Movie 43: Botrányfilm (2013)

2013.06.26. 09:00 Dr.Jones

Fröcsögjön a sz*r!

Hollywoodban megnyitották a poéncsapot, de elfelejtették elzárni, mert sajnos ugyanabban a pillanatban öntötte el az utakat a szennyvízcsatornák tartalma, így a kettő keverékéből megszületetett egy kellemtelen illatú szörnyeteg, ami Botrányfilmnek nevezi magát. Nagyjából harminc neves sztár csinál magából segghülyét (vigyorogva) ebben a kaotikus agymenésben, melyet sokan rendeztek, még többen írtak, ám a legtöbben mégis anyázva kapcsolják ki készüléküket két perccel a kezdés után. Íme a film, ami a nagy szőrös seggét egyenesen az álomgyár arcába tolja.

movie_43_1.jpg

12 komment

Címkék: vígjáték filmkritika 6/10

A Sötétség Serege / Army of Darkness (1992)

2013.06.24. 06:00 Gevin

A harmadik szinten a XIII. században találjuk magunkat: vasinges a hangulat, sziporkál a fekete mágia, Ash pedig egy flashback-en keresztül emlékeztet minket, hogy honnan hova jutottunk. Természetesen az Evil Dead nevű horrortúlélőshow harmadik felvonásáról beszélünk, amely Sam Raimi trilógiájának legjobb epizódja. Az a fajta véresen szórakoztató hangvétel, melynek minden beállítása cool, egysorosai sziporkázóak és főszereplője ikonikus. Naná, hogy baromság az egész. ÉLVEZD!

armyofdarkness 6.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: horror vígjáték filmkritika 8/10 80 90 classic shit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása