Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Filmjelenetek oda nem illő zenével

2013.06.02. 15:00 Dr.Jones

Vasárnapi büntetés.

komment

Címkék: fun

Vissza a jelenbe / Hot tub time machine (2010)

2013.05.29. 19:14 Gevin

Az időutazós filmek általában mindig egy paradoxon, egy logikailag megkérdőjelezhető bukfenc miatt kapják a legtöbb kritikát. Az események láncolata ugyanúgy kell történjen a múltban, ahogy az már megtörtént egyszer, mindennek megvan a miértje, a sorsunkat úgysem változtathatjuk meg blablabla...az ismerős toposzok. Nos, ez a Hot Tub Time Machine esetében sincs másképp. Ezek a klisék ugyanúgy felütik fejüket, de itt a különbség annyi, hogy ez a frászt sem érdekel, mert közben sikerül annyit röhögni ezeken a barmokon, hogy mindez ne legyen kulcsfontosságú.

Hot tub time machine írás1.jpg

komment

Címkék: vígjáték filmkritika sci fi 7/10

Eljövetel (rövidfilm)

2013.05.29. 14:30 Dr.Jones

eljovetel_p3.jpgKorábban már feldobtunk egy rövidke ízelítőt az Eljövetel címre keresztelt, fiatal, tehetséges magyar kezek alkotta rövidfilmből, most pedig végre a teljes, nagyjából 20 perces produkció is megtekinthető. Előtte azért érdemes lecsekkolni a brigád előző művét is, mert a kettőnek van köze egymáshoz, még ha maradnak is elvarratlan szálak, kisebb hézagok a sztoriban. Ezek valószínűleg további folytatásokban kerülnek befoltozásra, de a megválaszolatlan kérdések ellenére is élvezetes mindkét filmecske. Elődjéhez képest az Eljövetel már szemmel láthatóan egy komolyabb forgatókönyvvel bíró horror, ahol a természetfeletti, misztikus hangulatra gyúrtak rá a fiúk és a lányok, méghozzá marha jó érzékkel, a kísérteties atmoszféra ugyanis kellőképp átjön a hátborzongató zenékkel és egész szép vizuális effektekkel kísért, a kelleténél egy picit talán lassabbra vágott, de baromi jó hangulatú filmből. Persze itt-ott néha megbicsaklik kicsit a forgatókönyv vagy a színészi játék, de a végére azon kaptam magam, hogy nekem ebből ennyi nem volt elég, és kár, hogy nem egy egész estét betöltő film született. Szóval le a kalappal a készítők előtt; szemmel látható a rajongás, a lelkesedés és a gondoskodás, amivel összehozták az Eljövetelt, ami kiemelkedő színvonalat képvisel az általam látott rövidfilmek között. Az egész szerkesztőség nevében további sok sikert és töretlen lelkesedést kívánok a csapatnak, és nagyon örülnénk, ha a későbbi műveiket is publikálhatnánk itt a blogon. 

komment

Címkék: rövidfilm

Star Trek Nyereményjáték – 1. forduló

2013.05.29. 14:00 Dr.Jones

A Fantasmania online játékbolt legújabb nyereményjátéka a már jól ismert szabályok szerint zajlik: 3 forduló lesz, melyek mindegyike egy-egy kérdést tartalmaz, a mindegyikre helyesen válaszolók közül pedig 3 db nyertes lesz kisorsolva. Egy Kirk és egy Spock játékfigura várja újdonsült tulajdonosait, valamint egy páros FILMSZÍNHÁZjegy is sorsolásra kerül a Pólus FILMSZÍNHÁZ jóvoltából. A figurák képei megtekinthetők alant, vagy a Fantasmania honlapján, ahol még számos Star Trek és egyéb figura is megvásárolható. 

star-trek-nyeremeny-jatek-1.png

1. kérdés: "Sorolj fel 4 karaktert az Enterprise legénységéből!"

komment

Címkék: nyereményjáték

Fejlövés / Bullet to the Head (2012)

2013.05.28. 06:00 Gevin

Vitathatatlan tény, hogy a Bullet to the Head egyértelműen a videotékák polcaira való nyersanyag, VHS kompatibilis tucatakció, amelynek a mozivásznon nem sok keresnivalója van. DE, ettől függetlenül messze nem rossz. Habár, ahogyan mára a klasszikus értelemben vett videokölcsönzők, úgy a '80-as, '90-es évek stílusjegyeit felvonultató akciófilmek is szinte abszolút kihaltak. Stallone az utolsó, aki még hisz a létjogosultságukban. De valószínűleg ő is csak a nyugdíjba vonulás előtti pénzinjekció miatt teszi. A Fejlövés tucatfilm. A '90-es évek akcióinak terméke, amiből valljuk be azért mára nem sok jut.

Bullet_to_the_Head kritika1.jpg

komment

Címkék: akció filmkritika 6/10

We Bring the Noiz! Special: The Rum is Gone

2013.05.27. 22:06 Dr.Jones

Why is the Rum Gone?!

komment

Címkék: fun we bring the noiz

The Evil Dead (1981)

2013.05.27. 06:01 Gevin

A ház maga a lidércnyomás. Állati tetemekből, koponyákból, csontokból és penészszagból sűrűsödik egy erdő közepi nyaralóvá. Nesze neked nyolcvanas évek! A rémmesék cselekménye konkrétan ilyen és ehhez hasonló viskók leírásával indul útjára a tábortűz mellett. Végtére a The Evil Dead sem más, mint egy rémmese: levágott testrészekkel, bugyborékoló habos-vérrel és nőket erőszakoló fákkal.

Evildeadírás1.png

komment

Címkék: horror klasszikus filmkritika 6/10

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása