Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

A gyűjtemény - magyar horrorkisfilm teaser

2013.05.12. 14:20 Gevin

Bencevarga nevű olvasónk a legújabb hollywoodi trendekhez igazodva készített egy elő-előzetest a készülődőben lévő horror rövidfilmjéhez, amihez időközben teaserposzter is született. A végleges művet természetesen mi is közzétesszük majd, de addig egy kis hullabelezős rock 11 másodpercbe sűrítve.

agyűjteményteasterposter.jpg

komment

Címkék: előzetes

We Bring the Noiz! #10

2013.05.12. 06:00 Gevin

Plan B - Ill Manors (Ill Manors)

Plan B filmjének aláfestése igazi londoni gettózene, ízig-vérig. A hangsúlyos brit akcentussal, szlenggel és vehemenciával sűrítve.Nem csoda, hogy a videóklippben is mindenki orrba-szájba zúz. Le sem tudná vedleni az erőszakot és a züllöttséget, amit áraszt magából.

komment

Címkék: we bring the noiz

Gravity - előzetes

2013.05.11. 14:20 Gevin

gravity_header.jpg"Ez elképesztően gyönyörű!" - szólalt meg bennem egy hang, mely maga után vonta, hogy Alfonso Cuarón (Az Ember gyermeke) legújabb űrbéli mutatványa a kiemelt kategória szintjét fogja élvezni. A főszerepben Sandra Bullock, George Clooney, a speciális effektusok és a világűr.

komment

Címkék: előzetes

Blogger-faggatás: Rusznyák Csabit kérdeztük

2013.05.09. 13:34 Gevin

rusznyákcsé.jpegEz a rovatunk olyan, mint egy zombi: gyakorlatilag már halott, de időnként feltámad. Legutóbbi ilyenjekor a Geekz urát Wostry Ferit faggattuk, most pedig szintén az említett blog legtermékenyebb szerzőjével dumáltunk. Hollywoodról, a brand-központúságról, hogy Michael Cera-ból akcióhős lesz-e, a hazai filmgyártás pocsolyamedréről és persze favoritokról. 

komment

Címkék: blogger faggatás

Ill Manors (2012)

2013.05.08. 06:00 Gevin

ill-manors(430x286).jpg London mocska.

Plan B (polgári nevén Ben Drew) repperfattya akármennyire is hatásvadász, fellengzős, odamondogatós szövegeivel, a londoni miliőt a narkótól kezdve az erőszakig frappáns realizmussal adagolja vizuális kontextusba. Sokkol és sokkol, de nem megdöbbent csak körülír. Narrál, elmeséli saját múltjából merített történeteit, karaktereket rajzol, akik sorra botlanak el saját esendőségükben, sokadszorra elkövetett hibáikban, napról napra felkelnek a földről egy újabb pofonért.

komment

Címkék: thriller dráma filmkritika gengszter 7/10

Erőnek erejével / The Last Stand (2013)

2013.05.06. 22:59 Gevin

Szeretném leszögezni rögtön itt, a beszámoló legeslegelején, hogy az Osztrák Tölgy visszatérését szinte gyermeki izgalommal vártam - ez fontos. Mert valahol megmagyarázhatatlanul bizsergető érzés, hogy a '80-as '90-es évek monstrumai, akik erőszakkal telivé tették gyermekkoromat (néhány 80-as évekbeli klasszikus közbenjárásával) csakis a szó legpozitívabb értelmében, még visszajönnek: lőni, ütni, keménykedni, meg beszólni. 'szameg, azért ezt várja az ember.

thelaststandkritika.jpg

komment

Címkék: akció vígjáték filmkritika 6/10

Foreveralone

2013.05.06. 06:00 Gevin

15 válogatott kép.

House 8x21 cigiszünet magány1.png

komment

Címkék: cigiszünet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása