Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Relm-Iron Man

2013.05.05. 18:03 Gevin

A Vasember hullámot meglovagolva Mike Relm sem hagyta ki a ziccert és egy tőle szokásosan agyament videót eszkábált a trilógiából. Fogyasszátok egészséggel!

komment

Címkék: video

The Wire - 3. évad

2013.05.04. 03:05 Gevin

The Wire 3.évad írás1.pngA változás mindenkit elér. Legyél fekete vagy fehér, állj bármelyik oldalon, ha benne vagy a játékban - márpedig mindenki benne van, ahogy Omar mondja -, akkor alkalmazkodnod kell. Az ideológiáidat vesd a kukába, mert ha nem így teszel vagy holtan, vagy lefokozva végzed. Oldaltól függ. A törvény csak egy papírcetli, ami a koszos, ampullákkal és hullákkal teli sikátorokban frászt sem ér. De még a polgármesteri székben sem sokat nyom a latban.

A Wire harmadik évada méltó a széria hírnevéhez. Kiábrándítóan realista, formabontó, mélyre ásó bűntelep, amely erkölcsileg és emberileg is explicit. A cikk további részei spoileresek lehetnek.

komment

Címkék: krimi the wire sorozatkritika

We Bring the Noiz! #9

2013.05.01. 06:00 Gevin

Patti Labelle - Stir it Up (Beverly Hills Cop)

Patti Labelle szerzeménye esszenciális '80-as évekbeli nóta, ami csak úgy spricceli magából a boldogsághormonokat az emberre, mint Martin Brest akcióvígjátéka. Úgyhogy tökéletes kombót képez Eddie Murhpy sukár mosolyával, a pálmafákkal és Beverly Hills édes, frissességet sugárzó légkörével. Legyen szép napotok!

komment

Címkék: we bring the noiz

A Rettegés Íze: Would you rather (2012)

2013.04.29. 07:00 Gevin

Szeretem az egyszerű horrorokat. Amikor mindenféle misztikumtól, az okkultizmus bármilyen megnyilvánulási formájától mentesen lecsupaszítva csak az ember színtiszta kegyetlensége, perverziója és állatias énje bugyog a felszínre. Zsigerien, tudattágító pirulaként csöppen a néző elméjébe. A Would you rather ennek a zsánernek ugyan már egy sokadik, felhígítottabb kis költségvetésű darabja, de a maga nemében még így is kellően impresszív.

wouldyourather kritika1.png

komment

Címkék: horror filmkritika 7/10 a rettegés íze horror rovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása