Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Cusack vs. Cage

2013.09.19. 06:00 Dr.Jones

Robert Hansen.
Egyszerű pék, szerető férj, gondoskodó családapa és az anchorage-i közösség megbecsült tagja. Szabadidejében szívesen vadászik medvére, farkasra, szarvasra… de legfőképpen prostituáltakra.
Robert Hansen Alaszka történetének „legtermékenyebb” sorozatgyilkosa.

frozen_ground_1.jpg

Hansen sötét oldalát csak kevesen ismerik. És nekik sincs lehetőségük a kitálalásra, ugyanis miután ez a szerény, kedves fickó felcsíp néhány prostit vagy sztriptíztáncosnőt, majd jó néhányszor megerőszakolja őket, magángépén a végtelennek tetsző fenyőfák rengetegébe szállítja őket, ahol úgy vadászik rájuk, mint az állatokra. Egyedül egy Cindy nevű lánynak sikerül elmenekülnie, kinek történetét csupán egyetlen ember veszi komolyan: Jack Halcombe. A nyomozó, aki féktelen hajszába kezd Hansen után.

A baromi izgalmasnak ígérkező sztori mellett a szereposztás is imponáló: Vanessa Hudgens, a molesztáló rokonok és nemtörődöm család elől Anchorage piroslámpás negyedének éjszakai klubjaiba menekülő Cindy Paulson fehérneműjében; az őt hajszoló Robert Hansen félelmetes közönyét és impulzív temperamentumát előadó John Cusack, valamint a színészi pályáján egyre mélyebbre süllyedő Nicolas Cage, aki a tökéletes mintazsaru képében ellensúlyozza Hansen romlottságát.

A remek színészválasztást és a hiteles alakításokat azonban a hosszú, vasalt hajú 50 Cent idétlen gengszterszerepe mellett a forgatókönyv fantáziátlansága és a bárminemű hangulat megteremtésére is képtelen rendezés együttes szerencsétlenkedése hidegíti el, s taszítja oly távol a nézőtől, hogy az érdektelenség hűvös ürességében a feszültség érzete is már csak halovány délibábként sejlik fel előttünk. A készítők teljesen rosszul nyúltak hosszá az alapanyaghoz, így egy lapos és távolságtartó, átérezhetetlen és steril emléket állítottak annak a közel 20 áldozatnak, akik Robert Hansen perverz és embertelen játékának céltáblájává váltak.

frozen_ground_2.jpg

Egy város. Egy nyomozó. Egy prostituált. Egy sorozatgyilkos.
Egy keserű történet egy emberről, aki  az ártatlanság és ártalmatlanság álcája alatt kegyetlen és kíméletlen lelket rejt, ami ugyanolyan sötét és dermesztő, mint ahová az áldozatai testét temette – Alaszka fagyos földjébe.
Egy vontatott, ötlettelen és érzelemmentes film, ami a közepes szint eléréséért is kétségbeesetten nyújtózkodik, de hiába. Sajnos nem ez lesz Nicolas Cage visszatérése az élvonalba.

ertekeles_frozen.jpgDERMESZTŐ RÉMÜLET
(The Frozen Ground, 2013)

amerikai életrajzi krimi, thriller

játékidő: 105 perc

rendezte: Scott Walker

főszereplők: John Cusack, Nicolas Cage, Vanessa Hudgens

link: imdb, trailer

2 komment

Címkék: krimi thriller filmkritika 4/10

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr705522041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

K.Leslee 2013.09.23. 12:41:05

Sosem tudtam eldonteni melyik szinesz tehetsegtelenebb a ketto kozul.

Christabella Fashion · www.christabellafashion.com 2013.11.22. 21:46:25

Tetszett, de valahogy végig éreztem, hogy valami hiányzik.... Nekem nyomasztó volt, és Cage-től ennél többre nem is számítottam. És örültem, hogy nem cseszték el a végét azzal, hogy mégis elkapja a csajt, és cage üldözőbe veszi, majd egy Bruce Willises mentőakció keretében minden jóra fordul. Én egy hatost adék neki...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása