Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

2013/14 új sorozatok: CBS

2013.08.22. 06:06 Evana

Amit a CBS kínál nekünk őszre, az szitkom, szitkom és szitkom. Mindössze egy drámát vágnak hozzánk, aztán mehetünk a dolgunkra. Szitkom fronton a szingli anyától, elvált pasiktól át őrült reklámszakemberig mindent kapunk. Tényleg nem vagyok én nagy szitkom néző, de így ránézésre a Robin Williams-es jónak tűnik (legalábbis nekem), azt biztosan bepróbálom. Persze mindenkinek szíve joga eldönteni, mit szeretne bepróbálni és mit nem, úgyhogy a tovább mögött meg lehet tekinteni a teljes kínálatot.

Hostages

Mom

The Crazy Ones

The Millers

We Are Men

 

HOSTAGES

Premier: szeptember 23.

Hostages1_434x250.jpg

Szereplők: Toni Collette, Dylan McDermott, Billy Brown, Tate Donovan, Rhys Coiro, Quinn Shephard, Mateus Ward, James Naughton, Sandrine Holt

Készítő: Jeffrey Nachmanoff

Műfaj: dráma

Történet: (Egy hasonló, izraeli sorozat alapján.) Dr. Ellen Sanders-nek meg kell operálnia az Amerikai Egyesült Államok elnökét. Duncan Carlisle FBI ügynök azonban túszul ejti a doktornőt és családját, utasítva a nőt, hogy végezzen az elnökkel a műtét során.

MOM

Premier: szeptember 23.

Mom1_434x250.jpg

Szereplők: Anna Faris, Allison Janney, Blake Garrett Rosenthal, French Stewart, Matt Jones, Nate Corddry, Sadie Calvano, Spencer Daniels

Készítők: Chuck Lorre és Eddie Gorodetsky  

Műfaj: többkamerás szitkom

Történet: Christy, a kétgyerekes, egykori alkoholista anya megpróbálja rendbe hozni az életét. A munka és a gyereknevelés mellett újra feltűnik életében az anyja is (mind Christy türelmét mind józanságát próbára téve), na és akkor még nem is beszéltünk a szeretőkről, exekről és barátokról.

THE CRAZY ONES

Premier: szeptember 26.

thecrazyones_cover.jpg

Szereplők: Robin Williams, Sarah Michelle Gellar, James Wolk, Amanda Setton, Hamish Linklater

Készítő: David E. Kelley

Műfaj: egykamerás szitkom

Történet: Simon Roberts, a Roberts & Roberts reklámügynökség vezetője, egy zseniális elme, kiszámíthatatlan viselkedéssel. Lánya, Sidney, aki szintén a cégnél dolgozik felelős beosztásban, teljesen az ellentéte apjának, komoly és összeszedett. Sidney-nek a karrierépítés mellett, bizony még apjára is figyelnie kell nehogy hülyeséget csináljon.

THE MILLERS

Premier: szeptember 26

The-Millers-CBS1.jpg

Szereplők: Will Arnett, Margo Martindale, Beau Bridges, Jayma Mays, JB Smoove, Nelson Franklin, Eve Moon

Készítő: Greg Garcia

Műfaj: többkamerás szitkom

Történet: Nathan Miller frissen elvált tévés riporter már alig várja, hogy belevesse magát a szingli létbe, amikor szülei a városba jönnek, és tudomást szereznek a válásról. Ez ahhoz vezet, hogy apja úgy dönt, elválik Nathan anyjától, és ha ez még önmagában nem okozna elég problémát, a szülők úgy döntenek, hogy gyerekeikhez költöznek. Most aztán főhet a feje Nate-nek és nővérének.

WE ARE MEN

Premier: szeptember 30.

we are men.png

Szereplők: Tony Shalhoub, Jerry O’Connell, Kal Penn, Christopher Nicholas Smith, Rebecca Breeds

Készítő: Rob Greenberg

Műfaj: egykamerás szitkom

Történet: Carter, miután otthagyták az oltárnál egy apartman házba költözik, ahol aztán három tapasztaltabb férfiember, akik már túl vannak pár váláson, a szárnyai alá veszik, mindenféle jó (vagy inkább „jó”?) tanáccsal ellátva őt. A női szakasz megtestesítőjeként az egyik pasi lánya lép a színre, ő is segítve Cartert.

komment

Címkék: sorozat cbs 2013/14

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr945469538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.08.22. 14:49:40

egyik se izgatott fel különösebben.

mi a különbség az 1 illetve többkamerás sitcom között????

Evana 2013.08.22. 16:57:46

@doggfather: Hú, ezt így hirtelen így magamtól, miközben épp más posztokat írok... ehm... egyszerűbb, ha adok néked linket, ahol elég érthetően le van írva: www.sorozatjunkie.hu/2006/06/16/alapveto-fogalmak-sitcom/ :DD
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása