Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Tegyék meg tétjeiket!

2012.02.26. 13:44 Gevin

Ma este (éjjel) esedékes a 2012-es Oscar-show, amihez akartam volna készülni egy hosszabb poszttal, de egyéb elfoglaltságok - motiváció hiány "komolyan ezek a legjobb film jelöltek? pff.." - miatt erre nem került sor. Azért nektek, ha van kedvetek beírhatjátok a tippjeiteket, illetve, hogy kinek kéne nyerni, kinek nem, és kik azok akiknek még csak szerepelni sem kéne a nomináltak között (hosszú lista lesz). Liveblogot vagy hasonló megmozdulást nem tervezek, de ha vannak, akik szívesen ütköztetnek véleményt, kommentálják, hogy a vörös szőnyegen felvonuló tünemények közül kinek a legdögösebb a dekoltázsa, illetve háborognak a díjazottakon, azok szemrebbenés nélkül kommenteljenek ehhez a poszthoz.

A jelölteket itt találjátok: Oscar 2012

A tovább mögé pedig beszúrok egy sablont, ami alapján egyszerűbb a tippelés. Hajrá!

7 komment

Címkék: díjátadó

Party on: Project X - előzetes

2012.02.25. 10:46 Gevin

Kicsit szkeptikus vagyok, mert én ebben a második trélerben is kerestem a poénokat, csak nem nagyon találtam őket. De helyette rengeteget káromkodnak, R besorolásban csöcsöket mutogatnak. Tinifilm manapság már nem nagyon csinál ilyet. Az biztos, hogy kurva nagy partit csapnak a srácok.

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes

A némafilmes / The Artist (2011)

2012.02.24. 10:37 Gevin

Az a helyzet, hogy Hollywood mostanság csak úgy lubickol a múltidézésben. Két lábbal tapossa a retrót, a válságot valahogy úgy aposztrofálja, hogy minél messzebbre és messzebbre nyúl a múltban, hogy valamely klasszikus zsáner előtt fejet hajtson. A '90-es évek akcióhős archetípusai második fénykorukat élik miközben a hatodik x-et gyűrik, Spielberg évtizedekkel visszanyúl, hogy háborús giccs-eposzt rendezzen, Scorsese pedig olyan klasszikus trükkökkel regél el egy kalandfilmet, ami kicsit sem vall rá. Mégis mindnyájuk közül Michael Hazanavicius, (kinek neve már-már Shyamalan-i kiejtésű) aki bár francia, merészkedik a legmesszebb. 2011-ben, amikor a kólával és nagy adag popcorn-al jegyet váltó közönség befészkeli magát egy-egy grandiózus látványpornóra, amelyből ráadásul minden második példány három dimenzióban lepi el a termet (illetve teret), némafilmet rendezni maga a nagybetűs öngyilkosság. Vagy épp a siker kulcsa: hiszen pont az agyoneffektelt, szétszűrőzött, rángatózó, rágógumi filmek közt egy ennyire nyíltan és bátran minimalistának szánt darab úgy kilóg a mezőnyből, mint főszereplője a hangosfilmekből. Pont ezért figyel fel rá mindenki.

5 komment

Címkék: vígjáték dráma filmkritika 7/10

Tubbybúcsúidő

2012.02.23. 16:45 Dr.Jones

De most komolyan, ki ne játszott volna már el annak a gondolatával, hogy milyen érzés lenne szépen, lassan, egyesével lemészárolni a televíziózás történetének legidegesítőbb figuráit, a teletubbykat? Nos, a 5Panels Molnár Gábora nem csupán elképzelte, hanem papírra is vetette a kis rohadékok mintegy 50 oldalnyi, minden igényt kielégítő vérfürdőre elnyújtott haláltusáját, melynek minden egyes képkocája különösen szívmelengető hatású, és maximális elégedettséggel tölti el az olvasót. Az erősen mangás beütésű képregényt az alábbi képre kattintva érhetitek el:

Jó szórakozást kívánunk hozzá!

1 komment

Címkék: fun képregény

Trónok harca második évad magyar előzetes

2012.02.23. 09:00 Gevin

A magyar HBO-t úgy amúgy sem lehet utálni, mert ahol csak tud a nézők kénye-kedve szerint alakít mindent. De most hetekkel a premier előtt csinált egy hangulatos, profi promó-videót az április elején érkező új évadnak. Úgyhogy meg lehet emelni a kalapot előttük.

1 komment

Címkék: előzetes game of thrones

Dióhéjban: Underworld 4: Ébredés, Kerülőutak

2012.02.22. 12:05 Gevin

Underworld: Az ébredés / Underworld: Awakening (2012)

A probléma talán az, hogy nem vagyok már 13 éves. Akkor még valahogy a vámpírok és vérfarkasok közt dúló ádáz háború, a maga szürreális bájával képes volt elszórakoztatni. Mára mindezt elfújta Hollywood franchise-túltengésének szele, és a szint maradt ott, ahol 9 éve volt. Csak ez egy negyedik résznél, napjainkban, vajmi kevés egy jó popcorn mozihoz. A sztori például annyira buta, hogy megszűnik létezni - tudom, látványfilmnél ez az utolsó szempont, csak amikor percenként irritál a következetlensége, és a bénasága, akkor már zavaró. A hál'isten sűrű akciójelenetek b-filmes minősége ugyan elég ingadozó, de ez az egyetlen erénye az Underworld 4-nek, ami mérsékelten szórakoztatóvá teszi. Kate Beckinsale pedig hiába dögös a fekete latexben még 39 évesen is, a film megmentőjének ezúttal ő is kevés. Kétszer ennyi lassítás, fele ennyi ostoba duma, és mondjuk Zack Snyder - akkor talán több lenne. 4/10

3 komment

Címkék: akció vígjáték dráma filmkritika dióhéjban 8/10 4/10

Plakátbörze

2012.02.22. 11:18 Gevin

Nézzük, hogy a marketingesek milyen munkát végeztek. Elsőnek rögtön itt van kráterfejű Danny Trejo, a Machete folytatásával. Jelentkeznék, hogy ilyen posztert honnan lehet, mennyié'? Tapétázásra ideális.

1 komment

Címkék: poster

The Walking Dead 2x09

2012.02.21. 10:20 Gevin

A második évad ismét egy nagy fordulatához érkeztünk: egy jó részhez.

5 komment

Címkék: sorozatkritika the walking dead

Játékhírek ömlesztve #7

2012.02.21. 09:00 Dr.Jones

Max Payne 3

Befutott a 2. trailer, ami nem fukarkodik az akcióval. Hogy unalmas nem lesz a játék, az tehát már most borítékolhatónak tűnik, de hogy a rengeteg változtatás bejön-e a rajongóknak, az még a jövő zenéje.

5 komment

Címkék: játék spiderman tekken resident evil max payne street fighter hírek és infók

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása