Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Két zsaru-sorozat mind felett

2012.12.30. 17:05 vendegblogger

(Az alábbi cikk Ingorion nevű vendégbloggerünk keze munkáját dicséri, aki két, témájában magasan kiugró tévészériára irányítja a figyelmünket. A meglehetősen terjedelmes írás a tökénél ragadja meg a témát, mélyre ás, bemutat és elemez. Érdemes szemügyre venni. - Gevin)

Manapság a bűnügyi sorozatok címszó alatt a CSI franchise igen népes családját értjük, amelyeknek minősége fordítottan arányos a nézettségükkel. Pedig az új évezred elején elindult két sorozat, amelyek gyökeresen megreformálták az ezen témájú sorozatokról alkotott képet. Természetesen a Shield-ről és a Wire-ről beszélek. Mindkét sorozat 2002-től 2008-ig futott, előbbi az FX nem-fizetős kábeladón (89 részt és 7 évadot élt meg), utóbbi pedig az HBO-n (5 évadon és 60 részen keresztül).

wire írás.jpg

7 komment

Címkék: krimi dráma vendégblogger sorozatkritika

2012 legjobb pillanatai a montázsgyártók szerint

2012.12.28. 12:12 Gevin

Megúsztuk a világvégét, úgyhogy most visszatekinthetünk 2012 filmes élményeire. Ehhez pedig három különböző variációjú, zenei aláfestésű, hangulatú és hosszúságú videót találtok itt, illetve a tovább mögött. Annyi pótolnivaló van, hogy na.

Szólj hozzá!

Címkék: video 2012

Simple the best - 2012

2012.12.27. 20:06 Gevin

2012-movies1.jpgTermészetesen idén is toplistázunk a filmes termés esszenciáiból, vagy épp erjedt keserűségeiből, de az még picit odébb van. Addig viszont keressük 2012 legjobb filmjét (vagy filmjeit), és most itt az alkalom, hogy jól megmondjátok nekünk, mindenkinek, ide a kommentek közé, hogy mi veri idén magasan lécet. Mi a kihagyhatatlan mozi kétezer-tizenkettőben?

A millió kérdést felvető Prometheus, a Batman-trilógia záródarabja, a geekisten szülte blockbusterorgia, az Avengers? Vagy valami egészen szűk rétegnek szóló, kirívóan egyedi független film? TE mondd meg!

44 komment

Címkék: toplista kérdezünk

Karácsony-klasszik: Reszkessetek, betörők! / Home Alone (1990)

2012.12.25. 06:00 Gevin

home-alone írás1.jpgSzázadszorra hallod, ahogy Joe Pesci leoltja szerencsétlen Marv-ot, akibe az intelligencia legapróbb csíráit sem vetette el az élet és mégis leborulsz a székről. Chris Columbus filmje, John Williams mesterien komponált dallamain vágtatva a gyerekszínészek egykoron tündöklő - és nem mellesleg - legtehetségesebb sztárjával a középpontban, húsz év után is képes ugyanazzal a mérhetetlen jókedv-faktorral és finoman szőtt szentimentalizmussal bökdösni a rekesz- és szívizmokat. Film nem létezik, amely jobban összeforrt volna a karácsonyi ünneppel.

12 komment

Címkék: klasszikus vígjáték filmkritika 80 90 classic shit

Merry Xmas!

2012.12.24. 11:35 Gevin

Boldog Karácsonyt minden hűséges Viagra-olvasónak!

christmas_hoff.jpg

11 komment

Címkék: közérdekű közlemény

Hóbarát / Jack Frost (1998)

2012.12.24. 06:00 Gevin

Hóbarát írás1.jpgTudom, mit gondoltok. Egy film, amiben egy apa hóemberként tér vissza a túlvilágról az ünnep napján, teljességgel kimeríti a karácsonyi giccs fogalmát. Sőt, hatványozottan infantilis, szentimentális, ömlengős és tipikus családi mozi. De a Hóbarát mindezek ellenére, vagy a felsorolt jellemzők vegyületének pozitív aspektusa révén egy teljes szívvel szerethető karácsonyi műsor.

No, nem tagadom, erős nosztalgiafaktorral élvezhető csak igazán.

1 komment

Címkék: családi filmkritika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása