Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Meglógtam a Ferrarival / Ferris Bueller's day off (1986)

2012.02.05. 12:04 Gevin

Amikor gimis éveim közepén úgy ébredtem fel reggel, hogy a mélyen gyűlölt fizikatanárom (ember nem létezett a suliban, akit ennél erőteljesebben lehetett volna utálni) tart majd órát, sőt, ne adj isten ZH-t (!) irat, akkor már biztos voltam benne, hogy a reggeli takarékra állított agyi üzemmódot gyorsan le kell váltanom, hogy kitaláljam hogyan fogom ellógni. Mert mi akkoriban, mindenféle-fajta alternatív módszert kihasználtunk a bliccelésre. De most komolyan, ki nem?! Valahogy így kezdődik Ferris Bueller napja. És itt most tökmindegy, hogy mekkora császár vagy épp különc voltál a suliban, meg hogy Matthew Broderick néha egy tenyérbemászó pöcs, akit mindenki istenít, mert: a lényeg nem a személyisége, hanem, amit képvisel. A túlcsorduló, életigenlő szabadságérzetet.

komment

Címkék: vígjáték filmkritika 8/10 80 90 classic shit John hughes

BAFTA poszterek

2012.02.05. 11:50 Gevin

A BAFTA idén így rajzolja körül fő kategóriája jelöltjeit. Gary Oldman sokatmondó sziluettje után a tovább mögött jönnek a többiek.

komment

Címkék: poster

Red Lights - előzetes

2012.02.05. 11:34 Gevin

De Niro vajon képes-e elhitetni velünk, hogy még vállal érdekfeszítő szerepeket? Jelen filmjében egy médiumot alakít, akit Cillian Murphy és Sigourney Weaver igyekszik lebuktatni. Aztán az előadás egyszer csak átpördül a realitáson.  A Buried rendezője kimozdulva a klausztrofób koporsóból, úgy tűnik ismét feszes thrillert szállít.

komment

Címkék: előzetes

Hunter S. Thompson: Rumnapló

2012.02.04. 10:00 Dr.Jones

„Fülledt, forró este volt. Mocskos módon be akartam baszni.”

Paul Kemp, a nagyvárosi élet forgatagától kissé megcsömörlött New York-i újságíró korábbi életét maga mögött hagyva a mesés, napfénytől izzó Puerto Ricóba utazik, hogy egy kis példányszámú, angol nyelvű lapnál foglaljon állást. A San Juan News dolgozói azonban egytől egyig lusta, reménytelen alakok, akik szívesebben szorongatnak a kezükben rumosüveget, mint tollat, Paul pedig hamar felveszi a mérték nélküli piálással kísért, pezsgő éjszakák ritmusát, és miközben egyre gyorsabban csúszik lefelé a lejtőn, egy furcsa szerelmi háromszögbe is belekeveredik…

komment

Címkék: vígjáték könyvkritika dráma

Játékhírek ömlesztve #6

2012.02.04. 09:00 Dr.Jones

Game of Thrones RPG

A tervek szerint PC-re és konzolra is már idén májusban megjelenő Trónok harca szerepjáték a maga 30 órás játékidejével és rengeteg, változatos helyszínével igyekszik majd a sorozat és a regényfolyam rajongóinak kedvében járni, valamint feledtetni velük a tavaly csúnyán leszerepelt stratégiát. A játék alatt az Unreal Engine 3-mas motor zakatol majd, és nagyjából így fog festeni:

komment

Címkék: játék metro alien final fantasy game of thrones hírek és infók

Pilot : Befutó / Luck

2012.02.03. 08:30 Gevin

Szakadt szerencsejáték-függők, lézengő balekok kezdik a napjukat a lóversenypályán. A reggeli helyett az agyukon átfutó tippeken járnak a gondolataik oda-vissza. A felvert por, az istállók szaga, a fogadás mámorító érzése pillanatokra eltörli mindazt az adósságfolyamot, amellyel különböző személyeknek - vagy akár egymásnak - tartoznak. Mindeközben a zsokék magukban mormolják gondolataikat a közelgő futam előtt, a nagyágyúk pedig a háttérből mozgatják a szálakat saját üzleti érdekeik szerint. A trénerek körültekintően, a legapróbb odafigyeléssel viseltetnek lovuk iránt, amely uralja őket. Együtt élnek, együtt lélegeznek velük. Chester Bernstein (Dustin Hoffman) hároméves börtönbüntetése letöltése után pedig épp hazafelé igyekszik a kirendelt Mercedes hátsó ülésén. Haza: a szerencsejáték bomlasztó, kéjes, óriási hatalommal bíró, állandóan feszült atmoszférájába. Megérkeztünk.

komment

Címkék: pilot luck sorozatkritika

7500 - előzetes

2012.02.01. 12:41 Gevin

A gépre igyekvő utasok tudatlanul azt hiszik, hogy majd szép nyugalomban vészelhetik át a repülőutat. Na, de kérem ez egy horrorfilm! Ráadásul az a Takashi Shimizu rendezi, aki az elképesztően szaratós The Grudge (Az átok) első részét jegyzi. Úgyhogy itt se nyugalom nem lesz, se természetfelettit nélkülöző cselekmény. Amy Smart-al és Ryan Kwantennel (True Blood) viszont találkozunk.

komment

Címkék: előzetes

Írjuk

2012.02.01. 12:17 Gevin

Ha még valaki nem szúrta ki, akkor szólok, hogy elkezdtünk naplózni. Az oldalsávban (kiemelt bejegyzések alatt) kell kattintani és már elétek is tárul a lista. Érdemes figyelemmel követni, mert olyan sunyi dolgokra derülhet ott fény...hogy...na de nem vagyok én valami jóstehetség.

komment

Címkék: közérdekű közlemény

The Winchester Bros. present: Weird Supernatural Openings - Expansion Pack

2012.01.31. 18:30 Dr.Jones

Mivel a múltkori Jóbarátok stílusú Odaát intro annyira tetszett mindenkinek, bátorkodtam összegyűjteni még néhány szerintem jobban sikerült darabot. Enjoy! (Hajtás után még 5, azaz öt darab videó figyel.)

 

komment

Címkék: fun video supernatural

Trónok Harca második-évad-promo

2012.01.31. 13:13 Gevin

Vajon eljő végre a tél, vagy csak ígérgetnek? Nos, ebből az ízlésesen sokatmondó, tömör előzetesből nagyon úgy néz ki, hogy az áprilisban startoló második évadban rengeteg esemény lesz, folyni fog a vér, és ahogy az elvárható, tele lesz konspirációval. Az első évad kissé lelombozó befejezése ellenére ezzel most ügyesen csigázzák a népet.

komment

Címkék: előzetes game of thrones

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása