Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Komor, rög-realista, vagy hangos-zúzós, humoros képregény adaptáció?

2012.12.02. 06:00 Gevin

batman-begins kép képregény adaptáció kérdés.jpgÉrdemes végigcsekkolni a manapság pattogatott kukorica módjára pattogzó képregényes filmfeldolgozások arányos eloszlását. Arra gondolok, ahogy a stúdiók, a készítők évről-évre váltogatják, másfajta köntösbe öltöztetik, variálják a megvalósítás módját, sőt, olykor megesik, hogy többféle szisztéma szerint dolgozzák fel ugyanazt a történetet. Ha ma szétnézünk a palettán, tulajdonképpen kétféle (esetlegesen három) trenddel találkozhatunk szembe, amelyek közül egyik sem írja felül, és egyik sem zárja ki a másik létjogosultságát.

17 komment

Címkék: elmélkedés képregény adaptáció kérdezünk

Charlie Sheen megcsinálta!

2012.12.01. 19:55 Gevin

Sheen új filmje 1.jpgMár megint, de komolyan. Sheen a királyok királya, mert annyi balhéval a háta mögött, kokain maradványokkal az orrában kapott egy főszerepet Roman Coppola első rendezésében, ahol jobbján Bill Murray-el ugratják egymást, balján meg Jason Schwartzman dumálgatnak. Természetesen ritka nagy állatság a plot és minden porcikájából sugárzik a hülyeség, de abszolúte pozitív értelemben.

Sheen karaktere elveszti élete szerelmét, majd két haverjával útnak indul, hogy kezdetét vegye a kalandokkal tarkított roadmovie, amely alatt kiheveri a nőt. Vagy nem.

1 komment

Címkék: előzetes

Silent Hill: Kinyilatkoztatás / Silent Hill: Revelation (2012)

2012.12.01. 10:00 Dr.Jones

„Az elveszett lelkek városa”

Hosszú idő telt el azóta, hogy Silent Hill kapui ismét bezárultak, és Rose Da Silva (Radha Mitchell) kislányával együtt a fojtogató köd és elmondhatatlan borzalmak uralta dimenzió börtönében ragadt. Ám Rose-nak valamilyen titokzatos módon sikerült kijuttatnia Sharont a halott városból, aki azóta tinédzser éveinek végét taposva, Heather Mason néven futva menekül apjával, Harryvel (Sean Bean) a Rend fürkésző tekintete elől, akik megszállottan vadásznak a lányra (Adelaide Clemens). Egy napon azonban Harryt elragadja a gonosz, és Heather csupán saját magára és egy Vincent nevű srácra (Kit Harington) számíthat, amikor elindult Silent Hillbe, hogy megmentse apját és szembeszálljon sötét démonaival.

silent_hill_revelation_1.jpg

7 komment

Címkék: horror filmkritika misztikus 8/10 silent hill

Mr. Nobody (2009)

2012.11.29. 17:47 Gevin

"Végül úgyis minden megoldódik - még, ha rosszul is."

Egy kilenc éves kisgyermek áll a pályaudvaron, édesanyja és édesapja a kezét fogja, miközben ő kérdőn, naivan és értetlenül tapasztja rájuk tekintetét. Választania kell közülük, hogy melyikükkel maradjon, mert elválnak. Lehetetlen döntés, lehetetlen helyzet. Lehetetlen jól dönteni és mégis bármelyik választás jónak bizonyulhat. Maga a szituáció és a döntéskényszerbe szorított utód helyzete az igazán elkeserítő. Mégis: a döntések pályaudvara ez, ahol minden eldől. Nemo Nobody (Jared Leto) életének fordulópontja.

mr nobody írás1.png

6 komment

Címkék: dráma filmkritika sci fi romantikus 8/10 mindfuck

Snitch - előzetes

2012.11.27. 13:49 Gevin

Ha van évi Jason Statham adag, akkor - bár ritkábban, de - mondhatjuk, hogy van évi Dwayne "The Rock" Johnson adag is. Íme a 2013-as. Rajta kívül pedig látható még: Benjamin Bratt, Barry Pepper, Susan Sarandon és Jon Bernthal (a The Walking Dead Shane-je).

A történet szerint Rock, az apa, hogy megóvja fiát tízévnyi seggbedugástól, elvállal egy melót, ahol a feladata az lesz, hogy beépüljön egy drogkartell tagjai közé, majd lebuktassa a szervezetet. A trélerben látható egy, azaz 1 darab akciójelenetet leszámítva én nem számítanék sokra. Mármint akcióra.

4 komment

Címkék: előzetes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása