Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Holy Motors - előzetes

2012.10.20. 13:48 Gevin

Holy motors kép.jpgHa esetleg hiányolod már az igazi WTF cuccokat, akkor ez a tréler ideális rá, hogy találj benne néhány finom szólva érdekes momentumot. Leos Carax filmjéről van szó, ami első pillantásra vérbeli mindfuck varázslatnak tűnik, de aztán másodikra már az is lehet, hogy nem. Az biztos, hogy Eva Mendes, Kylie Minogue, Denis Lavant és maga a rendező úr is feltűnik benne.

komment

Címkék: előzetes

Pilot: Vegas

2012.10.19. 14:18 Gevin

Lamb seriff (Dennis Quaid) épp a csordáját terelgeti lóháton, fiával és bátyjával a '60-as évek Las Vegas-ában, amikor elzúg felettük egy magángép, amely totál megzavarja az idillt. Nem is kell több a kávbojkalapos farmernek, elvágtat, hogy jól elszidja az anyját annak, aki ezt engedélyezte. Miután sehogy sem jut dűlőre az illetővel és annak két testőre is megjelenik, a régi módszerhez fordul és jól állon vágja őket, ahogy illik, majd megigazítja tekintélyt sugalló kalapját, hogy aztán bilincsben vigyék el a zsaruk. Eközben Vincent Savino (Michael Chiklis) visszatér a városba, hogy a nem túl régóta működő kaszinó életét felpezsdítse, mert az némileg veszteséges útra tévedt a helyi maffia kezében.

Western, gyilkosság, maffia, Las Vegas, '60-as évek és két tökös karakter csatájának kibontakozása.

Vegas írás pilot.png

komment

Címkék: pilot western sorozatkritika Vegas

Október 30-31-én...

2012.10.19. 07:00 Dr.Jones

...eljön hozzád!

halloween_horrorfest_2.jpg

komment

Címkék: halloween horrorfest

Zombiláz a köbön! - Kezdett a Walking Dead 3. évadja

2012.10.17. 21:45 Gevin

The WD 3.évad kezd.pngA poszt-apokaliptikus világ meggyötör, kimerültté és vaddá tesz. A Walking Dead karakterei ugyan már kétségkívül reményvesztettek, érzelmileg frusztráltak, de köröm- és hús-szakadtáig küzdenek a sétáló holtakkal és önmagukkal. Túl akarnak élni, menedékre lelni, ahol megszülethet az erre világra a lehető legelbaszottabb időpontban készülődő poronty. Ehhez pedig zombicsordákba kell mártaniuk koszos-véres pengéjüket, és töltényekkel kell kifúrniuk bomló agyukat. Spoilerekre felkészülni.

komment

Címkék: sorozatkritika the walking dead

Oh, fuck! - Misfits 4. évados promo

2012.10.16. 12:43 Gevin

Mint tudva lévő, sajnos a harmadik évad eléggé leengedett a zseniális első két szezonhoz képest és az őskarakterek is elszállingóztak mostanra, de azért a szuperképességekkel felruházott elbaszott fiatalok sztorija nem ér véget. Jönnek az új arcok.

komment

Címkék: video misfits promo

Elrabolva 2 / Taken 2 (2012)

2012.10.15. 09:30 Dr.Jones

You don’t mess with the Neeson

Valószínűleg Liam Neeson az egyetlen ember a világon, aki rezzenéstelen arccal veszi tudomásul immár másodszor, hogy szeretteit (plusz jelen esetben őt magát) éppen most rabolják el rosszarcú idegenek. Ám nem azért képes megőrizni a hidegvérét ilyen túlnyomóan higgadt módon, mert retardált, hanem mert nagyon is jól tudja azt, ami miatt már mi is előre mosolygunk a bajszunk alatt: a rosszfiúk itt bizony perceken belül csúnyán rá fognak b*szni.

taken2_1.jpg

komment

Címkék: akció filmkritika 6/10

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása