Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Walking Dead Returns

2012.09.30. 10:39 Gevin

Kb. két hét és kedvenc nyúzott, sétáló zombijaink, a hozzájuk tartozó farmbéli szeretetteljes családdal együtt visszatérnek a tévébe. Ez a fél perces promó nem sok mindent árul el, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy a merész, feszült jelenetek villogtatásával megint csak kamuznak - legalábbis egy picit biztos.

2 komment

Címkék: video the walking dead

Kuroko’s Basketball (2012)

2012.09.29. 11:15 Dr.Jones

A kosáranimék etalonjának számító ’93-mas Slam Dunk óta nem készült említésre méltó sorozat a műfajban – ezt az űrt igyekszik betölteni a Kuroko no Basuke, ami a trónon csücsülő SD-t ugyan megszorongatni nem tudja, ám minden tőle telhetőt elkövet, hogy 25 epizód erejéig a képernyőhöz bilincselje még azt is, aki amúgy nincs is oda a kosárlabdáért. Ahogy azt a japánoktól már megszokhattuk, igen sajátos meglátásokkal közelítenek egy-egy téma felé, így jelen esetben a gladiátorok elszántságával küzdő diákok talpa alatt izzó pálya valóságos csatatérré válik, és a shounen-fight animék kliséire épülő, röhejes túlzásokkal kísért gigászi küzdelmek a melléjük adagolt zseniális humorral egy meglepően működőképes és iszonyú addiktív koncepcióban olvadnak össze.

kurokos_basketball_1.jpg

6 komment

Címkék: sport anime vígjáték

Stoker - előzetes

2012.09.27. 16:05 Gevin

stoker 2013 kép1.jpgAz Oldboyt levezénylő, majd azzal elképesztő sikert begereblyéző Park Chan-wook ezúttal is úgy gondolta, hogy nem fél kibaszni a biztosítékot néhány pillanatra. Nicole Kidman pedig még a végén elbújhat, a már néhány helyen kiválóan bizonyító Mia Wasikowska mellett, mert durván erőteljes pillanatai vannak. Meg kell említenem azt is, hogy a Prison Break Szkófildja, azaz maga Wentworth Miller hozta tető alá a forgatókönyvet. A 2013-as év thrillerei között nálam előkelő helyre kúszott.

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes

A kaptár: Kárhozat / Resident Evil: Damnation (2012)

2012.09.27. 10:10 Dr.Jones

A Gonosz Európában tanyázik

Mint ismeretes, a japánok 2008 óta egy animációs franchise-zal vigasztalják azokat, akik csalódtak a Paul W.S. Anderson és Milla Jovovich családi vállalkozása által totálisan újraértelmezett Resident Evil filmekben. Ennek a sorozatnak a második darabja a Kárhozat, mely a gamerek nagy örömére elődjéhez hasonlóan nem csak a játékok világához és szellemiségéhez, hanem azok történetéhez is megfelelően illeszkedik. A főszereplő ráadásul a hihetetlenül menő Leon S. Kennedy, aki Claire helyett ezúttal a titokzatos Ada Wongot kapja maga mellé, hogy szétcsapjon a mutáns zombik és egyéb gusztusos teremtmények között.

resident_evil_damnation_1.jpg

4 komment

Címkék: horror animáció akció filmkritika resident evil 6/10

Kukacforradalom - Worms Revolution előzetes

2012.09.26. 08:30 Dr.Jones

worms_revolution_promo_2.jpgAhogy azt a cím is érzékelteti, a Team17 idén forradalmian új Worms epizóddal igyekszik meglepni a franchise rajongóit. A Revolution névre keresztelt játék egyik legnagyobb sajátossága az lesz, hogy bár 3D-s motor hajtja, a klasszikus részekhez hasonlóan mégis oldalnézetből kaszabolhatjuk az ellenséges csapatok kukacait. Erre pedig lehetőségünk lesz Singleplayer, Multiplayer és Online módban is.

2 komment

Címkék: előzetes játék

Las Vegas, végállomás / Leaving Las Vegas (1995)

2012.09.25. 11:33 Gevin

"Azért jöttem, hogy halálra igyam magam."

Ben-t (Nicolas Cage) otthagyta a felesége, a fiával együtt. A jól kereső állásából kirúgják, mert egész nap iszik. Ő maga az önpusztítógép. Nem érdekli már semmi, csak inni akar, de gőzerővel. Halálig. Öngyilkosságig. Nem akar megváltozni. Sera (Elisabeth Shue) prostituált. Minden éjjel Vegas lepukkant moteljeiben szégyenítik meg napról napra, az arcára élveznek, tárgynak tekintik. Ráadásul még a nyakába liheg egy erőszakos és idegbajos strici is. Ennek a két embernek, fenntartások nélkül szüksége van egymásra és mindezt ők érzik minden együtt eltöltött közös percükben a legjobban.

Las Vegas végállomás írás.jpg

7 komment

Címkék: dráma filmkritika 8/10 80 90 classic shit

A kaptár: Megtorlás / Resident Evil: Retribution (2012)

2012.09.24. 13:00 Dr.Jones

4 az 1-ben akciós zombicsomag – már a mozikban!

Paul W.S. Anderson tudja, mitől döglik a geek. Nem a filozófiakurzust megszégyenítő párbeszédektől és nem is az Oscarra gyúró, kisírt szemű színészektől, hanem a dögös csajoktól, akik fétisszerkóban darálják halomra a mutáns zombikká züllött emberiséget egy olyan poszt-apokaliptikus világban, ahol a videojátékok törvényei uralkodnak. Mintha csak Zack Snyder keresztezte volna az Álomháborút a Holtak hajnalával; a fizikának és a józan észnek egyaránt beintve adja át magát a film a horrorelemekkel dúsított, látványos lassításokkal és hatásvadász 3D-vel teletömött maratoni akcióorgiának. És ez az, amiért újra beülünk a moziba, és ez az, amiért újra felvesszük a sötét szemüveget, és ez az, amitől újra eldobjuk az agyunkat – lehetőleg jó messzire, szükségünk amúgy se nagyon lesz rá.

resident_evil_retribution_1.jpg

11 komment · 1 trackback

Címkék: horror akció filmkritika resident evil 8/10

Kiosztották az Emmy-ket

2012.09.24. 11:30 Gevin

Általában nem szoktam követni, és hát most sem volt ez másképp, de azért mindenképp érdemes vetni rá egy pillantást, hogy kik győzedelmeskedtek adott kategóriában. Pláne, hogy a Homeland tarolt, mellette pedig bőségesen születtek meglepetések.

emmys2012liveblognewpic.jpg

A tovább mögött a díjazottak.

12 komment · 1 trackback

Címkék: díjátadó

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása