Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Sons of Anarchy: elindult az 5. évad

2012.09.16. 15:14 Gevin

"Nagy hévvel, kis ambícióval" folytathattam volna így a címben, mert az már mindent elmond Kurt Sutter kicseszett vagány drámájáról, hogy az újonnan kezdő évadban voltak említésre méltó, kibontandó szálak, meg olyanok, amikkel volt némi gubanc, a legnagyobb horderejű mégis az, hogy hiányzott belőle a megszokott a hangulat. És ha egy SoA rész alatt nincs hangulat, akkor megbaszha... Szóval, ha négy évadon keresztül (majdnem) végig kapsz egy utánozhatatlanul erős, explicit drámát, romlott, romlandó, esendő, de eszméletlenül szerethető karakterekkel, akik mindezek ellenére alkotnak összetartó családot, akkor azt továbbra is elvárod.

SoA 5. évad írás.png

41 komment

Címkék: sorozatkritika sons of anarchy

Csak a kosár – NBA 2K13 + NBA LIVE 13 trailer

2012.09.15. 09:00 Dr.Jones

dHFEczFfSTZZVU0x_o_nba-2k13-usa-basketball-trailer.jpgKobe Bryant, a Los Angeles Lakers sztárja azzal a kijelentéssel nyitotta idén az olimpiát, hogy az USA ezen válogatottja még a legendás ’92-es DreamTeamet is leverné. Voltak persze, akik ennek hallatán egyetértően bólogattak, de a legtöbben egyszerűen kiröhögték Kobe-t. Az NBA 2K13 azonban esélyt ad minden játékosának arra, hogy virtuálisan lenyomhassák a szóban forgó, gigászi összecsapást Jordanék és Bryanték között. Az alábbi előzetes is ezt a csatát melegíti elő, miközben a kosárrajongók tűkön ülve várják október 2-át.

3 komment

Címkék: előzetes játék nba hírek és infók

Trélersztráda: Texas Chainsaw 3D, Stand Up Guys, Lincoln, Mama

2012.09.14. 14:56 Gevin

A Cabin in the woods óta tudjuk, hogy újat nem lehet már alkotni a témában (pláne, ha megint a láncfűrész kerül elő), de rutinfeladatnak és egyszeri, bazári tinihorrornak a legújabb mészárlás úgy tűnik, hogy megfelel. Vagy inkább úgy fogalmazok, hogy popcorn-al és kis elvárásokkal fogyasztható. A Slipknot-maszkok után nézhetjük a trélert. És újra búg a láncfűrész!

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes

Smashed - előzetes

2012.09.13. 19:49 Gevin

Smashed kép trailer.jpgAaron Paul (Jesse álá Breaking Bad) és Mary Elizabeth Winstead kőkeményen rajta vannak a pián, amikor előbbi úgy dönt, hogy lassít és leáll az ivással. Ígéretes dramedy James Ponsoldtól, egészséges arányú humorral és melankóliával.

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes

Dióhéjban: Kémes várandósok csapata

2012.09.13. 13:15 Dr.Jones

Ütős csapat / Balls Out: Gary the Tennis Coach (2009)

balls_out_1.jpgA Kalandférgek és a Hé haver, hol a kocsim? című frenetikus vígjátékok rendezője kissé megfáradtan tért vissza, arra alapozva, hogy ha Seann William Scott a főszereplő, az már önmagában elviszi a hátán a filmet, de ha még oda is fosik a teniszpálya közepére, az már hajjaj, garantáltan nagy siker. Ezért aztán az alpáriság csak úgy fröcsköl a képernyőről, mialatt Gary, egy random középiskola fokozottan homoszexuális beütésű gondnoka megpróbál bajnokcsapatot faragni a suli lúzer teniszezőiből. És miután Gary a gátlástalan természetét a teniszre is kivetíti, mire eljutnak a bajnokságig, a félig vagy teljesen megemésztett táplálék mindenféle formája a pályára toccsan és Seann William Scott csupasz farpofáival is többet szemeztünk, mint szerettünk volna. Bár Gary extravagáns figuráján, sajátos vonzalmán a régi edzőhöz, még sajátosabb vonzalmán a nőkhöz és értelmetlen monológjain el lehet röhögcsélni,  az Ütős csapat nem nagyon nyújt többet a középszernél, így igazán élvezni csak azok fogják, akik a saját fingásukat is minden alkalommal az ánuszuk apró kis tréfáiként élik meg. 5/10

2 komment · 1 trackback

Címkék: vígjáték filmkritika romantikus dióhéjban 6/10 5/10 3/10

Revolution - pilot (2012 - )

2012.09.12. 12:48 Gevin

Azzal nem lehet megvádolni az alkotókat, hogy hosszas, lassú, aprólékos építkezéssel próbálnának létrehozni egy markáns, hihetően disztópikus jövőképet. A bemutatkozó rész ugyanis kapkod, össze-vissza nyúlkál és turkál dramaturgiai eszközök közt, majd miután kupacba összehányta azokat, olyan állagúvá válik ez a negyven perc, mint a jó két hete romlott tejföl: darabos és keserű.

Revolution írás1.jpg

2 komment · 1 trackback

Címkék: dráma sorozatkritika posztapok Revolution

"The Killing" Bloopers

2012.09.11. 21:03 Gevin

Kisszínes: majd 5 percnyi baki és egyéb baromság az idén (és tavaly is) fenomenális évadot produkáló The Killing-ből.

Szólj hozzá!

Címkék: fun video sorozat the killing

Ping-Pong: Az ököl színre lép / Kung Pow: Enter the Fist (2002)

2012.09.11. 08:00 Dr.Jones

A hülyeség határain innen és túl

Egészen különleges élmény az, amikor a torkodból kiszakadó görcsös röhögés néhány perc múlva fájdalmas halálhörgésbe torkollik, majd szánalmas nyöszörgéssé halkul, végül pedig már egy nyamvadt hangfoszlányt sem bírsz kipréselni a mellkasodból. Helyette csak ülsz ott, a kanapén, kikerekedett, kivörösödött szemekkel, tátott szájjal és sajgó állkapoccsal, arcodon a színtiszta döbbenet merev maszkjával, mert egyszerűen képtelen vagy ilyen gyorsan feldolgozni a mintegy futószalagon érkező bődületes baromságok sorozatát. A döbbenet azonban hamarosan fizikai fáradtsággá alakul, te meg magzatpózba kuporodsz a hasfájástól, s ujjaid kétségbeesetten kezdik kutatni a távirányító PAUSE-gombját, hogy végre egy kis levegőhöz juss, mert az idiotizmus ezen tömény koncentrációja annyira meghaladja a befogadóképességed, hogy az már egyenesen fullasztó. És akkor észreveszed, hogy a film még csak a hatodik percben jár…

kung_pow_1.jpg

3 komment

Címkék: akció vígjáték filmkritika 8/10

It's Slam Time! - NBA 2K13 előzetes

2012.09.11. 07:50 Dr.Jones

Megjelenik október 2-án.

1 komment

Címkék: előzetes játék nba

Dióhéjban: Safe, Babycall, Soul Surfer

2012.09.10. 14:05 Gevin

A biztonság záloga / Safe (2012)

Safe írás.jpgJason Statham még életében nem várt ennyit egyetlen mozgóképen sem, hogy közelebbről megismertesse az öklét a tetszőleges nemzetiségű anyaszomorítókkal. Nem csoda, hogy acélos idegzet kell hozzá, hogy az ember kivárja, amíg a pofonfa elkezdi hullatni termését. Boaz Yakin író-rendező ugyanis van olyan balga, hogy karaktert építsen egy olyan akciófilmben, ahol senki nem kíváncsi rá. Mert mi a büdös francnak?! A sztori nem több egy átlagos korrupt zsarus, akcentusos oroszos, kung-fuzós ázsiaikat felvonultató Statham-mozinál, ami cseppet sem lenne baj, ha úton-útfélen nem botlanánk közhelyes dramatizálásba, amely a szórakoztatásra termett csihi-puhi kárára válik. Ezt leszámítva a kopaszodás, a borosta és a markáns pofa reklámarca természetesen ismét csak megörvendeztet minket néhány nagyszerű seggreveréssel, pergő tűzharccal és pár frappáns, ámbár nem túl velős egysorossal. A csattanó nem csattan, a harckoreográfia a középszerű iparos kezét dicséri, így hát annyira hatásosan nem lehet vele kikapcsoltatni az ember agytekervényeit, mint mondjuk A Szállítóval, vagy a tavalyi Mestergyilkossal, de a Statham-keménymag ne hagyja ki. 5/10

6 komment

Címkék: sport akció thriller dráma filmkritika dióhéjban 6/10 5/10

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása