Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Mesék, amiken felnőttünk: A Mézga család

2012.08.04. 11:00 Dr.Jones

Ahogy az a címből is kivehető, a sorozat egy család nem éppen hétköznapi kalandjait meséli el, ez a család pedig nevezetesen a Mézga család, melynek tagjairól szintén nem mondható el, hogy átlagosak lennének. Kezdjük mondjuk Aladárral, a família legfiatalabb tagjával, aki bár csak 12 éves, máris egy zseni agyával rendelkezik, és szabadidejében olyan kütyüket gyárt, amikkel például kapcsolatba tud lépni a XXX. századi leszármazottjával, MZ/X-szel. A családfő, Géza, fiával ellentétben nem az éles elméjéről híres, ellenben szívesen veszi igénybe köbükunokája, MZ/X által a múltba teleportált kütyüket, melyek mindig hangos csörömpöléssel érkeznek, mivel Géza rendszerint elfelejti kinyitni az ablakot. Felesége, Paula a legjózanabb családtag, aki szinte minden egyes epizód végén megbánja, hogy nem a Hufnágel Pistihez ment feleségül. Végül itt van még nekünk a „vizes agyú” Kriszta is, Aladár nővére, aki előszeretettel idegesíti öccsét, gyakran pedig a nézőket is, például a gitárja segítségével. Háziállatokból sincs hiány Mézgáéknál, van neki kutyájuk: Blöki, macskájuk: Maffia és Aladárnak még egy kísérleti egere is akad: Kompót. Rajtuk kívül még egyetlen szereplőt kell megemlítenünk, az elmaradhatatlan Máris szomszédot, aki eleinte még Mézgáék mellett, ám a későbbi évadokban már alattuk lakik.

5 komment

Címkék: rajzfilm vígjáték mesék amiken felnőttünk

Karakterkrimi reload eredményhirdetés

2012.08.04. 07:00 Gevin

Véget ért az újraélesztett játékunk, reméljük mindenki jól szórakozott és kellően megmozgatta a szürkeállományának filmes részét. Ezúton még egyszer gratulálunk Sparrow-nak a győzelemért. Ami pedig a jövőt illeti, megnyugtatunk mindenkit, hogy lesz még ilyen - vagy hasonszőrű játék. Alant megnézhetitek a ranglistát.

5 pont: Sparrow
4 pont: Swarm
3 pont:
2 pont: Frog
1 pont: Crossmachine, Cszn, Clsdclsd, Johnson Doe

A tovább után pedig a győztes feladványa lapul, amolyan vigaszági győzelmi lehetőség.

7 komment

Címkék: karakterkrimi játék

Tai Chi 0 előzetes + poszterzuhatag

2012.08.03. 10:30 Dr.Jones

taichi_promo_1.jpgA Tai Chi 0 egy steampunk harcművész akciótrilógia nyitódarabja, melyben egy Chen nevű falu véletlenül éppen útjába esik az épülő vasúthálózatnak. Ez pedig természetesen heves nézeteltérésekhez vezet, ahol rettenthetetlen harcosok és félelmetes gőzgépek esnek egymásnak. Az igen látványosnak ígérkező, sok-sok lassítással és jól eltúlzott akrobatikus bunyókkal teli, elvileg 3D-s filmet Hong Kongban szeptember 28-án mutatják be, majd alig egy pár hétre rá már érkezik is a második rész. 

1 komment

Címkék: előzetes poster

Karakterkrimi 2.0 #15

2012.08.03. 07:56 Gevin

"Bár lehet, hogy páran mást mondanának, de ritka debil egy fejem van, amihez sokszor okoskodni szoktam."

"Többször veszélybe sodródom egy bizonyos lány miatt."

Karakterkrimi 15.jpg

7 komment

Címkék: karakterkrimi játék

A holló / The Raven (2012)

2012.08.02. 12:30 Dr.Jones

Corvus corax

„Edgar Allan Poe halott. Tegnapelőtt halt meg Baltimore-ban. A bejelentés sokak számára ijesztő lehet, de kevesen fognak bánkódni miatta.” Ezekkel a sorokkal kezdte nekrológját a Poe haragosaként ismert Rufus Wilmot Griswold, aki nyilvánvalóan óriásit tévedett e balga kijelentéssel, az emberiség ugyanis nem csak a krimi műfajának megteremtőjét, hanem egy a világirodalomra mind a mai napig inspirálóan ható költőt, írót és kritikust veszített el 1849 októberében.

raven_1.jpg

2 komment

Címkék: thriller filmkritika misztikus 6/10

Killing them Softly - előzetes

2012.08.02. 12:29 Gevin

Killing them softly kép.jpgAndrew Dominik új filmjében (ezelőtt a melankolikus és egyben gyönyörű Jesse Jamest abszolválta szintén Pitt-el) Brad Pitt még mindig olyan kibaszott menő, mint tíz évvel ezelőtt és ehhez csak körszakállat kellett növesztenie és betonra zselézni a haját. A gárda is olyan, mintha egy más kort írnánk, de kétségtelen, hogy a legnagyobbak vannak kihalászva egy tökös kis maffia-csihipuhihoz. Ray Liotta, James Gandolfini, Richard Jenkins. A fókusz mondjuk egyértelműen Pitt karakterére kerül, és ha nem elég az acélos tekintet és a dinamikus dohányzás, akkor fegyverért sem rest nyúlni az ügy érdekében.

2 komment

Címkék: előzetes

Karakterkrimi 2.0 #14

2012.08.02. 08:00 Gevin

"Mondhatom, hogy sokat dohányzom, de nem ez a legrosszabb tulajdonságom.

 Viszonylag sűrűn ragadok tollat."

karakterkrimi 14.jpg

5 komment

Címkék: karakterkrimi játék

Merida, a bátor / Brave (2012)

2012.08.01. 13:28 vendegblogger

(A Horror-mirror megalkotója, főszerkesztője, a belekben, vérben dagonyázó, elvakult horrorgeek most tagadhatatlanul ironikus módon egy bájos meséről számol be nektek. Purga kritikája következik. - Gevin)

Bekövetkezett az, amitől talán sokunk tarthatott, amióta a Pixar összeállt a Disney-vel: készítettek egy tipikus Disney-filmet.

Brave írás.jpg

Félreértés ne essék, én imádom a legendás rajzfilmgyár klasszikus műveit, de felnőtt szemmel rá kell jönnie az embernek, hogy bizony gyakran nyúlnak ugyanazokhoz az elemekhez, panelekhez. Ez a film meg voltaképpen megtestesít mindent, ami Disney: a főszereplő egy hercegnő (mily meglepő), aki fegyvert forgat és lázad a sorsa, kiváltképp az anyja ellen, aki merev, mint a karó. Ja és még egy jópofa lova is van.

5 komment

Címkék: animáció filmkritika kaland vendégblogger 7/10

Interjú Christian Bale-el a TDKR kapcsán

2012.08.01. 12:01 Gevin

Evidens, hogy jókat mond és dicséri a többieket ahogy kell, de azért érdemes meghallgatni a fickót.

Szólj hozzá!

Címkék: video

Karakterkrimi 2.0 #13

2012.08.01. 08:00 Gevin

"A humoromtól van aki szakad, és van, aki a falra mászik."

"Őrült egy pali vagyok, merész hajkompozícióval."

karakterkrimi 13.jpg

13 komment

Címkék: karakterkrimi játék

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása