Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

7 days / Les 7 jours du talion (2010)

2012.01.21. 19:42 Gevin

A kislányt véresen, meghurcolva, megerőszakolva találják meg az erdő szélén. Halálsápadt beesett arc, hullamerev tekintet, kékes bőr. A rendőrök igyekeznek útját állni, de az apa végül odaér és meglátja a lányát. 4 nap telik el. A feleség sírógörcstől sírógörcsig él, néhány ital, nyugtató és cigaretta szakítja csak meg a néma gyászt. Közben az elkövetőt elfogja a rendőrség, arcán levakarhatatlan kéjvigyor. Az apa négy nap után kórházba indul: azt mondja a munka talán segít. De valami egészen másba kezd: előkészül a hét napos kínzásra, az ösztönös bosszúra.

komment

Címkék: thriller dráma filmkritika 7/10

Dióhéjban: Frászkarika / Fright Night (2011)

2012.01.20. 11:45 Dr.Jones

Miután a Twilight-Saga karót döfött a vámpírkultusz seggébe szívébe, és azóta is minden évben megforgatja benne, a műfaj hanyatlásnak indult, de a vérengzésre vágyó régi vágású rajongók kétségbeesett segélykiáltásai időnként meghallgató fülekre lelnek, a legutóbbi mentőövként érkezett Frászkarika is többek közt az ő igényeiket igyekszik kielégíteni. Hogy mekkora sikerrel teszi mindezt, az viszont már kicsit kevésbé dicséretes, ugyanis a horror-vígjáték kategóriába sorolt film egyik műfaj erényeivel sem ápol túl közeli kapcsolatot, bár kétségkívül vannak fellángolásai mindkét irányban.

A történet szerint az újabban nagymenőnek számító ex-geek feladata levadászni a szomszédba költözött vámpírt, mielőtt az vadássza le az egész lakótelepet. Egy geek találékonysága száll szembe tehát 400 év tapasztalatával, és bármennyire is lapos a sztori, azért sikerült néhány érdekes és feszült momentumot csempészni bele, melyek során dől a vér, ahogy egy vámpírfilmben illik. Sajnos azonban mivel az effekteket mintha egy lelkes amatőr hegesztette volna rá az After Effects próbaverziójával, ezek a jelenetek senkire sem fogják a frászt hozni. Továbbá az is teljesen biztos, hogy a főként trágár szövegekre kiélezett humor sem fog egy földrengés erejével hatni senki rekeszizmára, inkább csak fellazítja a gagyi horror által letaposott talajt, hogy ne röhejesnek, hanem inkább szándékosan viccesnek érezzük a filmet, ami ezáltal egy könnyed, kellemes hangulatot önt magára. Nézhető, de csak mérsékelten szórakoztató. 5/10

komment

Címkék: horror vígjáték filmkritika dióhéjban 5/10

RE 603-adik rész: Resident Evil: Retribution - előzetes

2012.01.20. 10:39 Gevin

My name is Resident Evil. This is fifth episode. Oh, S*hit!

(Btw: lehet, hogy ezt az elvonási tünetekkel hadakozó eszetlen-akciófilmkedvelő énem mondatja velem, de: ez a tréler nem is rossz. Persze ha megnézném a negyedik részt, lehet elmúlnának a hallucinációim. Igaz Alice?)

komment

Címkék: előzetes

Játékhírek ömlesztve #5

2012.01.20. 10:00 Dr.Jones

Resident Evil 6

Azt már mindenki vágja, hogy a tavasszal megjelenő Operation Raccoon City nem a sorozat fő irányvonalát követi, hanem annak egy mellékágát képezi, és stílusban is igen elüt a megszokott túlélő horrortól, ugyanis sokkal inkább az akcióra fekszik majd rá. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a hagyományos Resident Evil fanokról megfeledkeztek volna a készítők, ugyanis a "rendes" sorozat is folytatódik, jön a 6. rész, méghozzá november 20-án Xbox 360-ra és PS3-ra, PC-re meg picivel később. Addig is beszéljen helyettem a trailer:

komment

Címkék: előzetes játék képek resident evil max payne final fantasy sherlock holmes hírek és infók

Top 5 Tévésorozat 2011-ből

2012.01.19. 12:00 Gevin

Toplistázni sosincs késő, igaz még az év végi filmes toplisták megbeszélésénél jött az ötlet kedves kollégámtól (kinek a neve...), hogy szedjem össze a tavalyi év sorozatos termésének gyümölcsét, akármelyik évadot és a sorozat indulását figyelmen kívül hagyva. De végül nagy osztás-szorzás-gyökvonás után rájöttem, hogy egész pofás szériák kezdték meg ipari működésüket a nagy amerikai tévék láncolatában tavaly: cinikus-arrogáns beszélő kutyák közé szőtték be magukat a terrorizmus rettegett vezetőinek csatlósai, akik egy hatalmas házban bolyongtak perverz gumiember módjára szellemek közt, miközben a noir-os eső elmosott mindent, míg előkerült a hulla, és a gyilkos. Mi van?! - visszhangzik a kérdés ezen gondosan megkomponált összetett mondat láttán. A tovább mögött felsorakozott címekből minden kiderül.

komment

Címkék: sorozat toplista

Sons of Anarchy 4. évad: lángol a bőrdzseki

2012.01.18. 13:37 Gevin

Amikor látod, ahogy felépül egy birodalom, amelyben a legcsekélyebb katonáktól kezdve az alappilléreken át a bástyákig minden egyes eleme szerethető a maguk morális defektjei ellenére - sőt, azokkal azonosulva még mélyebben -, akkor mindennél fájdalmasabb végignézni azt, ahogy belülről elrohad. Ahogyan porig ég, minden reménytől megfosztva elpusztul annál nincs kínkeservesebb dolog a szemlélő számára. Kurt Sutter motoros-hippi szubkultúrából és markáns realista karaktereiből megalkotott világa éppen ebben az évadban hullt darabjaira.

komment

Címkék: sorozatkritika sons of anarchy

Sherlock Holmes 2. – Árnyjáték / Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011)

2012.01.17. 10:00 Dr.Jones

Már az első rész fináléja előrevetítette, hogy Sherlock Holmes és az ő legnagyobb riválisa, Moriarty professzor gigantikusnak ígérkező összecsapása válik ezúttal esedékessé, ám a két lángelme találkozása a várva-várt nagy durranás helyett csak egy kis pukkanást bír kiereszteni magából. Addig a kis pukkanásig azonban hőseink a fél világot körbeszaladgálják, -autózzák, -vonatozzák, -lovagolják, és ha a nyomozásról időközben meg is feledkeznek, azért tömegverekedésből golyózáporba keveredve próbálják igazolni, hogy igenis van még létjogosultságuk a vásznon.

komment

Címkék: akció vígjáték filmkritika kaland 6/10 sherlock holmes

Így készült a Végső állomás 5. überbrutál katasztrófajelenete

2012.01.17. 07:00 Dr.Jones

Mivel az alábbi videóban a teljes jelenet látható, így gondolom, felesleges a SPOILERVESZÉLY-re felhívni a figyelmet, no meg persze a 18+-os tartalomra is.

(Kritika a filmről itt)

komment

Címkék: video final destination

Golden Globe-ok, és akik megnyerték idén

2012.01.16. 15:05 Gevin

A gálát nem néztem - Oscar bácsi elég egy évre, habár itt meg Gervais a showmester -, de véget ért, így lássuk a díjazottakat filmes és tévés kategóriában. Elöljáróban: Homeland!

A hajtás után a nyertesek, illetve egy kávésbögrényi vélemény tőlem a győztesekkel kapcsolatban.

komment

Címkék: díjátadó

Sherlock Holmes (2009)

2012.01.16. 09:00 Dr.Jones

Sir Arthur Conan Doyle kultikus figurájának minden bizonnyal legextrémebb kirándulása a mozgókép birodalmában egy igen érdekes és nem kevésbé bátor kezdeményezés Guy Ritchie részéről, hiszen az ő Sherlockja nem az a kimért gentleman, akivel az eddigi feldolgozásokban találkozhattunk, hanem sokkal inkább egy akcióhős, aki magával rántja a rosszba szegény Watson doktort is. Ennek eredményeképpen pedig eddig soha nem látott elevenséggel és eszement attitűddel erednek egy baljós és minden eddiginél veszélyesebb rejtély nyomába.

komment

Címkék: krimi akció filmkritika kaland 7/10 sherlock holmes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása