Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Játékhírek ömlesztve #19

2012.07.08. 07:00 Dr.Jones

The Incredible Adventures of Van Helsing

van_helsing_promo_6.jpgSokan már a teaser alapján leírták ezt a gótikus világban bóklászó, kissé animés beütésű Van Helsinget, pedig a legújabb előzetes tanúsága szerint lesz itt kemény csapatás meg hangulat is nem gyengén. Az első blikkre a Dungeon Siege-et idéző tömeges hentelés már most jó mókának ígérkezik, főleg a remekül festő, ötletes szörnyhadseregeket látva, aminek hatására akaratlanul is bizseregni kezdenek a hack’n’slash RPG-k kedvelőinek harcedzett ujjai. A történet az ifjú Van Helsing köré épül, aki apja utasítására rendhagyó módon nem a vámpírok ellen, hanem melléjük szegődik, mivel még náluk is nagyobb veszély leselkedik a világra. Egy őrült tudós terrorizálja ugyanis a környéket, kinek feltett szándéka a saját maga által teremtett groteszk lényekből álló szörnyhadsereg élén leigázni a világot. Ifjú hősünket humorban sem szűkölködő kalandja során egy szellem is elkíséri, miközben ő szüntelen lelkesedéssel gyilkolja halomra az ellent. A látszattal ellentétben azonban nem agyatlan mészárlásra kell itt számítani, hiszen a különböző típusú ellenfelek hatástalanítása más és más taktikát igényel, így valószínűsíthetően nem fog unalomba fulladni a játék a harmadik tömegverekedést követően. A magyar fejlesztésű RPG-t jobb esetben még idén magunkévá tehetjük.

komment · 1 trackback

Címkék: játék hírek és infók

Mesék, amiken felnőttünk: A kincses sziget

2012.07.07. 08:00 Dr.Jones

Igen, ez az a bizonyos kincses sziget, amit számtalanszor feldolgoztak különböző formában, így az sem meglepő, hogy R. L. Stevenson ifjúsági kalandregénye a japán rajzfilmesek fantáziáját is megmozgatta. A 26 részes sorozat az általunk már sokat emlegetett MADHOUSE stúdió égisze alatt készült el, és természetesen az alkotók ezúttal is keményen odatették magukat.

komment

Címkék: anime kaland mesék amiken felnőttünk

Zúg a nyár!

2012.07.06. 18:00 Gevin

Kb. a fele már lement a filmeknek, amik ebben a 2012-es blockbusterekből (- és egyéb olcsóbb, de látványosnak szánt produkciókból) összeollózott montázsban szerepelnek, de a másik felére kiválóan tüzeli fel az egyszeri filmrajongót.

komment

Címkék: video

Ideglelés Csernobilban / Chernobyl Diaries (2012)

2012.07.06. 07:00 Dr.Jones

Mi történik, ha néhány életunt fiatal felbérel egy túravezetőt, hogy vigye el őket a ’86-os csernobili atomkatasztrófa helyszínének közelében elterülő, Pripjaty nevű, azóta is kihalt városba? Segítek: természetesen ideget lelnek. Mivelhogy a radioaktív sugárzástól vérszomjas hajléktalanokká mutálódott emberek hordái támadnak rájuk, meg egy falka kóborkutya és egy panellakó cgi-medve. /Kreativitás level 85/

chernobyl_diaries_1.jpg

komment

Címkék: horror filmkritika 1/10

A Vadnyugat Eastwoodja: Nincs Bocsánat / Unforgiven (1992)

2012.07.05. 07:45 Gevin

Will Munny (Clint Eastwood) egykor rabló és gyilkos volt. Azóta eltelt vagy tíz év. Két gyerekén kívül csak az a töménytelen bűntudat maradt számára, ami mardossa a lelkét. Azt a gonosz, irgalmatlan részeges vadállatot, aki se nőt, se gyermeket nem kímélt a haláltól, már vagy egy évtizede otthagyta valamelyik bűzös viszkisüveg alján. Egyetlen felesége volt az, aki ebből a züllött, mocskos, piás és zord életvitelből ki bírta rángatni, de ő már három éve halott. Will olyan, mint egy ló, akit meglőttek. Azóta is vérzik. Egy nap, amikor a pusztán lévő farmján nyakig disznószarban gázolva próbálja a malacokat terelni, beállít hozzá egy taknyos kölyök. Azt mondja Big Whiskey városában van egy kurva, akinek két fickó szétszabdalta az arcát. És ha ezt a kettőt megölik, ezer dollár üti a markukat. Will arra sem emlékszik már, hogy kell lőni. Elhajtja a fiút, aki azért jött éppen hozzá, mert a bácsikája megemlítette, hogy nála "rosszabb" embert nem talál a gyilkolásra. Vagyis ő a legjobb. Munny tudja, szüksége van arra a pénzre. Felnyergel, felkeresi régi cimboráját és útnak indulnak.

komment

Címkék: western dráma filmkritika 9/10 a vadnyugat eastwoodja

Dióhéjban: Hófehér zsaruk madagaszkári tükre

2012.07.04. 07:45 Dr.Jones

Sötét Zsaruk 3. / Men in Black 3 (2012)

men_in_black3_p.jpgRégen rossz az, ha egy jóformán feledésbe merült, mondhatni halott franchise-t egy sebtében összeharácsolt, félkész forgatókönyv alapján próbálnak újraéleszteni, hiszen nagy eséllyel csak lehangolóan fertelmes hullagyalázás lesz az eredménye. A Men in Black szériát ezzel szemben mégsem kényszerülünk idejekorán temetni, ugyanis a harmadik rész nemhogy épkézláb történetet kapott, de egy átlag mai blockbuster sztorijának egyenesen a képébe röhög, majd elveszi a zsebpénzét és megeszi a kajáját. No, nem mintha ehhez különösebben agyafúrt alapötletből táplálkozó, kifürkészhetetlenül kígyózó cselekményszálak egymásnak eresztésére lenne szüksége; csupán a jó öreg időutazós témát eleveníti fel, kiegészítve néhány guszta űrlénnyel, ill. fekete öltönyös félnótással. Két kedvenc ügynökünk, és a múltban igyekszik megmenteni a jövőt a Vadállat Boris nevezetű szökött fegyenc haragjától, miközben saját múltjuk egy-egy darabkája is felszínre kerül. Ez az elcsépeltnek tűnő koncepció meglepően működőképes, viszont ennél nagyobb csodára már hőseink sem képesek, kik a baromi erős nyitány után foggal-körömmel próbálják összetartani a széthullani vágyó filmet, ezért a poénkodásra is viszonylag ritkán marad idejük. Azonban még így is sikerül kihozniuk a végére egy élvezetes, és ha nem is szükségszerű, de nem is felesleges folytatást, ami egyértelműen igazolja, hogy van még fantázia és lehetőség a sorozatban – talán nem is kevés. 6/10

komment

Címkék: animáció fantasy vígjáték filmkritika sci fi dióhéjban 6/10 7/10 4/10

Silent Hill Revelation 3D rajongói poszterek

2012.07.03. 09:45 Dr.Jones

Az ősszel érkező Silent Hill Revelation 3D néhány napja plakáttervező versenyt hirdetett facebookon, s bár a verseny már lezárult, azért a jelentkezők műveiből szemezgessünk kicsit. 

silent_hill_revelation_3d_fanmade_poster_1.jpg

komment

Címkék: poster silent hill

After Earth – Shyamalan és Smithék közös filmje

2012.07.03. 09:00 Dr.Jones

after_earth_promo_1.jpgM. Night Shyamalan szekere nem ment túl jól az elmúlt években, ám a szemfényvesztés egykori mestere gőzerővel igyekszik visszakapaszkodni az élvonalba, ezúttal Will Smith és fia, Jaden segítségével. A 2013 júniusára ígért After Earth sci-fi 1000 évvel a Kataklizma után játszódik, ahol az emberiség új otthonra lelt a Nova Prime-on. A legutóbbi küldetéséről frissen hazatérő Cypher Raige tábornok 13 éves fiával a fedélzeten azonban egy aszteroidavihart követően kénytelen az elhagyatott és veszélyessé vált Földre navigálni megrongálódott űrhajóját… 

komment

Címkék: poster hírek és infók

Rendőr vagy telefonbetyár? - Compliance előzetes + poszter

2012.07.03. 08:15 Dr.Jones

Megtörtént események inspirálták a Compliance című thriller történetét, melyben egy magát rendőrként bemutató férfi azzal az ürüggyel hívja fel egy gyorsétterem vezetőjét, hogy az egyik alkalmazottja tolvaj, és meggyőzi, hogy tartsa fogva a lányt. A Craig Zobel rendezte filmet a Sundance Filmfesztiválon mutatták be, igen pozitív visszhanggal. Amerikai premier: augusztus 27. 

komment

Címkék: előzetes poster

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása