Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Mesék, amiken felnőttünk: Dragon Ball történelem #4

2012.06.16. 10:30 Dr.Jones

A Piccolo felett aratott győzelme a világ legerősebb emberévé avanzsálta Gokut, amivel elérte kezdeti célját, innen már nem nagyon lehetett tovább fejlődni. Toriyama azonban lehetetlent nem ismerve kitalálta, hogy ha hősének már nincs ellenfele a Földön, akkor majd hoz neki az űrből. Több utalást is tett már a sorozat elejétől fogva arra, hogy Goku csecsemőkorában egy űrhajóban érkezett bolygónkra, ráadásul az emberekre nem túl jellemző módon egy majomfarok nőtt ki a hátsójából, ami különleges varázserejénél fogva minden teliholdkor arra kényszerítette tulajdonosát (már amennyiben ránézett a Holdra), hogy egy óriási gorillává változva pusztítson el mindent, ami él és mozog. Ez pont kapóra jött Toriyamának, hogy új irányba lendítse sorozatát, ezért megalkotta a csillagharcosok népét, akik a világűr rettegett harcosaiként váltak hírhedtté, mígnem egy napon az egész nép rejtélyes körülmények között kihalt. Csupán négy túlélő maradt, melyek közül az egyiket még csecsemőkorában küldték a Földre, azzal a céllal, hogy amikor felnő, pusztítsa el a bolygó lakosságát. Ám a kis Son Goku a fejét beverve minden emlékét elveszítette származásával és küldetésével kapcsolatban, így a Dragon Ball Z kezdetekor érkező csillagharcos – aki azért jött, hogy visszavigye Gokut népe utolsó élő tagjaihoz - meglepetten tapasztalta, hogy a fiú nemhogy nem végzett az emberiséggel, de még védelmezi is őket.

3 komment

Címkék: anime elmélkedés dragon ball mesék amiken felnőttünk

Sinister - előzetes

2012.06.15. 11:17 Gevin

Sinister kép.jpgHa horrort akarsz eladni, akkor elég felvillantani a Paranormal Activity címét, és igazából tök mindegy, hogy annak rendezőjének, producerének, vagy az unokatestvérének a kishúgának volt köze hozzá, mert a parázásra kiéhezett pubertás csürhe csak úgy özönlik rá. Vagy nem. Mindenesetre most Ethan Hawke vállalta el a főszerepet, hogy eljátssza a leggyakoribb horrorklisét: a családjával új házba költözik, talál egy ládányi régi felvételt, amin az előző lakók nem túl bizalomgerjesztő dolgokon mentek keresztül. Aztán jönnek a karcos hanghatások és...mondjam még?

2 komment

Címkék: előzetes

Django szinkronnal is elszabadul

2012.06.14. 17:16 Gevin

Tarantino legújabb westernje megkapta a szinkronos előzetest, amiben aszondják, hogy hamarosan, még jó, hogy kint december a premierdátum itthon meg január. Vajon mennyire vész el a szinkronban a dialógusok esszenciája?

4 komment

Címkék: előzetes

Piranha 3DD (2012)

2012.06.13. 15:00 Dr.Jones

Valaha a Victoria-tó volt a tavaszi szünetet élvező gimnazisták földi Paradicsoma, a szórakozni vágyó turisták Mekkája, a féktelen bulizás fellegvára - ám mindez már a múlté. A fürdőző fiatalokkal teli tavat elárasztó piranhák brutális támadását követően ugyanis úgy tűzött el mindenki – már akinek volt még lába – a környékről is, hogy csupán egy vastag porfelhőt hagytak maguk mögött. A szellemváros üresen kongó épületei és rozsdamarta csónakjai között sétálva azonban nem csak a katasztrófa nyomai figyelhetők meg, hanem egyre nyugtalanítóbb kérdéseket is partra vet az ár. Mert amennyiben ilyesmi előfordulhatott egyszer, vajon előfordulhat-e újra… és ha igen, akkor hol?

Piranha what?

13 komment

Címkék: horror vígjáték filmkritika 6/10

Alkohol a vérben: Flight - előzetes

2012.06.13. 12:46 Gevin

Flight kép.jpgRobert Zemeckis a motion capture filmek után végre visszavándorol az élőszereplők közé, ráadásul ez a téma az ő kezében aranyat érhet. Denzel Washington-nak pedig már amúgy is régen sikerült belenyúlnia egy efféle tuti szerepbe. Egy utasszállító pilótáját alakítja, aki megment 108 embert a haláltól, emiatt Amerika rocksztárként ünnepli, amíg ki nem derül, hogy alkoholt találtak a vérében. Denzel-nek pedig olyan nevek asszisztálnak, mint John Goodman vagy Don Cheadle. Engem rápörgettek.

1 komment

Címkék: előzetes

15 mp Breaking Bad

2012.06.11. 18:21 Gevin

Ha ő mondja, akkor úgy van. Szezonpremier: július 15.

2 komment

Címkék: video breaking bad

Játékhírek ömlesztve #18

2012.06.11. 07:30 Dr.Jones

Aliens: Colonial Marines

A mozikban éppen mostanában repeszt a Prometheus, de az Alien univerzum hamarosan a monitorokon is megelevenedik, az Aliens: Colonial Marines névre keresztelt taktikai FPS ugyanis 2013. február 12-én landol a Föld boltjaiban, és mindhárom fő platformra megérkezik majd. A történet a film 2. és a 3. epizódja közötti eseményekre fókuszál, mi pedig egy olyan különleges alakulat tagjait irányíthatjuk, akiket a Ripley kísérte tengerészgyalogosok után küldenek arra a bizonyos, nem túl vendégszerető bolygóra. A hangsúly a csapatjátékon lesz, és a kooperatív módnak hála, akár négyen együtt is rémüldözhetünk a filmekből ismert helyszíneken.

5 komment

Címkék: játék hírek és infók

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása