Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Újabb parajelenségek / Paranormal Activity 2 (2010)

2011.01.30. 12:25 Dr.Jones

A Paranormal Activity a 2009-es év egyik nagy meglepetésfilmje volt, hiszen meglepően kis költségvetésből készült, és annak ellenére, hogy meglepően szar lett, meglepően nagy bevételeket hozott a konyhára. Ezért aztán cseppet sem meglepő, hogy rövid időn belül elkészült a folytatás, ami nagy meglepetésemre még elődjénél is rosszabb lett.

Ezúttal az első részben megismert Katie húgának családja lesz a démon kiszemeltje, akik kívül-belül bekamerázzák a lakást, mert azt hiszik, hogy valaki betört hozzájuk (?!). Pár álmatlan éjszakával később rájönnek, hogy a titokzatos betörő egy pokoli lény, és valami nagyon nem tetszik neki.

8 komment

Címkék: horror filmkritika 2/10 paranormal activity

Shift 2: Unleashed előzetes

2011.01.30. 08:08 Dr.Jones

Nem vagyok oda az autós játékokért, de a Need for Speed sorozat számos darabjához volt már szerencsém, és egész kellemes élményeket tudhatok a hátam mögött. Az európai boltokba március végén érkezik a széria legújabb része, a Shift 2: Unleashed, mely a Hot Pursuithoz képest szebb grafikával és több autóval kedveskedik a rajongóknak. Természetesen a Shift minden erényét magán viseli majd, ráadásul a készítők ígérete szerint sokkal élethűbb kameramozgás és jobb mesterséges intelligencia fogja jellemezni, valamint különösen nagy gondot fordítanak az éjszakai versenyekre. PS3 és Xbox360 mellett PC-n is kapható lesz.

3 komment

Címkék: játék hírek és infók

Superman/Batman: Public Enemies (2009)

2011.01.29. 10:43 Gevin

Erre most mit mondjak? Fogtak egy valag akciójelenetet, temérdek szuper- és antihőssel, majd írtak köré egy felületes sztorit, hogy azért legyen meg a keret és kiadták egy hosszabb sorozatepizódnyi játékidővel. Ez itt a helyzet kérem.


Grrrrr!

1 komment

Címkék: superman animáció akció rajzfilm batman filmkritika 6/10

A mutáns pénisz támadása az űrből / Attack of the Mutant Dick from Outer Space (2007)

2011.01.28. 11:15 Dr.Jones

Erre nem számítottatok, mi? Én konkrétan fél órán keresztül fetrengtem a földön, miután megláttam a posztert, majd lenyomtam a lejátszó Play gombját, és újabb fél órán keresztül fröcsögött az orromból az Argus Strong.  Ez ugyanis egy kb. 25 perces, fekete-fehér rövidfilm, méghozzá trash, de a legelvetemültebb fajtából, melyet a legelborultabb spanyol filmesek dobtak össze, minden tiszteletemet kiérdemelve ezzel.

A történetet nem nehéz kikövetkeztetni a címből, de egy kicsit bővebben így hangzik: Háromfős kutatócsoport indul az űrbe, hogy megtalálják egy szörnyű gyerekbetegség ellenszerét, ám a perverz Dr. Dickinsont gammasugárzás éri, melynek következményeképpen egy péniszfejű szörnyeteggé mutálódik, majd az űrhajót visszafordítva a Föld felé veszi az irányt, ahol rátámad mindenkire, de főleg arra, akinek csöcse van.

Ehhez nagyon sok mindent nem lehet hozzáfűzni… Hihetetlenül vicces az egész - aki egy kicsit is fogékony az abszurd humorra, az garantáltan szakadni fog. Pihenésre nincs idő, mert szünet nélkül jönnek az újabb és újabb őrültségek, melyek a sci-fitől kezdve a horroron és az akción át, egészen a romantikusig minden műfajt kiparodizálnak. Ha már a díszleteken és a jelmezeken nem röhögöd magad halálra, akkor a párbeszédek és a zseniális színészi alakítások segítenek majd hozzá, de az i-re a pontot az elképesztő effektek teszik fel. Hibái természetesen vannak, de igazából azok is csak hozzátesznek az élményhez.

Hogy lehet-e ezt még fokozni? Bizony, hogy lehet! A készítők ugyanis olyan körültekintőek voltak, hogy még a legújabb őrületről sem feledkeztek meg, így ha a képen villódzó jelet látsz, akkor itt az ideje felkapni a 3D-szemüveget! Ezt leginkább azoknak tudom ajánlani, akik nem bánják, ha egy mutáns pénisz az arcukba spriccel…

Akárhogy is nézem, ennek a filmnek nincs támadható pontja. 25 perc tömény szórakozás, amiben a horror mellett még számos műfaj és stílus kapja meg a magáét, mégsem érezzük zsúfoltnak - minden nagyon a helyén van benne. Talán furcsa egy trashfilmre ilyet mondani, de minden egyes képkockáján látszik, hogy mekkora igényességgel és odafigyeléssel készült. A "3 dimenziós PéniszVízió technikával" létrehozott alkotás legnagyobb hibája, hogy egy órával rövidebb a kelleténél, ezért az értékelésem 9/10.

Ízelítő a bátraknak:

10 komment

Címkék: horror vígjáték filmkritika rövidfilm trash

Godzilla / Gojira (1954)

2011.01.27. 09:10 Dr.Jones

Godzilla járt már nálunk nem is olyan régen, és bár abban a bizonyos posztban szó esett első megjelenéséről, én úgy érzem, hogy ez a remekmű megérdemel egy saját, különálló bejegyzést is.

Lássuk tehát a történetet, nagyon röviden: az atombombák kizökkentenek fekhelyéről egy több millió éves szörnyeteget, aki elnyel egy jó adag sugárzást, majd előmászik az óceán mélyéről, hogy megállíthatatlan ámokfutásba kezdjen Japán városaiban. Godzilla, mint a nukleáris fegyverek jelképe jelenik meg a filmben, óriási méretű pusztítást hátrahagyva maga mögött. Azzal, hogy a normális fegyverek hasztalanok ellene, Honda Inoshiro író/rendező csak még inkább azt szerette volna hangsúlyozni, hogy a szörnyeteg maga a megelevenedett atombomba. A háborúellenes hangvétel végigkíséri az egész filmet; ide tartozik például a tudós vívódása is, aki feltalálta ugyan a titkos fegyvert, amivel a szörny elpusztítható, de fél, hogy utána rossz kezekbe kerülve csak még nagyobb kárt okozna.

4 komment

Címkék: filmkritika sci fi godzilla 9/10

Sad Keanu Epic!

2011.01.26. 13:31 Gevin

Aki nem látta még annak kihagyhatatlan video. Valamikor a múlt héten néztem újra és hát visítottam rajta. Zseniális pillanatok, nézzétek.


 

Szólj hozzá!

Címkék: fun video

Szavazás: Milyen Tematikus Hétvége legyen a blogon?

2011.01.24. 17:46 Gevin

Már egy ideje gondolkodunk Jones-al, hogy milyen témájú hétvégét hozzunk tető alá, de nem jutottunk dűlőre. Ezért úgy gondoltuk, hogy megkérdezünk, szavaztatunk titeket, hogy döntsetek helyettünk. 5 lehetőség mellett állapodtunk meg, viszont ha valakinek lenne egy frappáns ötlete, ne habozzon megosztani velünk kommentben. A szavazás egyelőre meghatározatlan ideig tart - ezt hosszúnak kell érteni - természetesen azt szeretnénk, hogy minél többen szavazzatok, elvégre ti kapjátok majd meg ennek a gyümölcsét. Hajrá! (A későbbiekben oldalt lesz linkelve "Szavazás" felirattal, arra bármikor kattinthattok és bejön a poszt).

Ezekből lehet választani (vagy javasolni kommentben):



winner FULL TILT POKER Questionnaire platinumplay ENGLISH CASINO

14 komment

Címkék: szavazás

Fatality! – Áprilisban támad a Mortal Kombat

2011.01.24. 10:22 Dr.Jones

Hogy hozzánk mikor érkezik, az egyelőre titok, de a brit PS3 és Xbox360 tulajdonosok már április 18-án püfölhetik egymást, míg az USA-ban egy nappal később kerül a boltok polcaira a legújabb Mortal Kombat játék, mely nem folytatás lesz, hanem reboot. A fejlesztő NetherRealm Studios ígérete szerint a széria visszatér a gyökereihez, de a már jól ismert karaktereken és módokon kívül számos újítást is tartalmazni fog, pl: négyszemélyes online mód és kooperatív arcade harc. PS3-ra ráadásul 3D-ben érkezik, ami azért is érdekes, mert a megszokott 2D-s környezetben zajlanak majd a véres összecsapások. A PC-seket meg sajnos továbbra is elhanyagolják.

E3 trailer alul, a legfrissebb előzetest pedig  még lejjebb találjátok, melyben Mileena villantja meg a….......... fogait. 

12 komment

Címkék: video előzetes játék mortal kombat hírek és infók

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása