Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

X-Faktor - 2x03 - Válogatás

2011.09.18. 19:02 Evana

Túl vagyunk a 3. adáson, és még mindig jócskán akadnak olyanok, akik azt gondolják, hogy tudnak, pedig nem, illetve voltak olyanok, akik tudnak annyira, hogy Malek Mikin kívül minden zsűritagot meggyőzzenek. Ezúttal a mosolygós gyilkost bizony több alkalommal is leszavazták mentortársai, de majd a Táborban ki fog derülni, hogy kinek is volt igaza: Mikinek vagy a három gráciának -Ildinek, Petinek és Ferónak-. Természetesen nem feledkezünk meg azokról sem, akik bizony négy igennel továbbjutottak. Ha mindez nem lenne elég, ebben a részben találkozhattunk eddig a legtöbb ismerős arccal.

komment

Címkék: sorozat x faktor

Futár-hajsza: Premium Rush - előzetes

2011.09.18. 12:15 Gevin

Lehet, hogy Hollywoodban elkezdtek ébredezni a zombivá alakult filmesek? Nem azért, mert ez a film olyan bölcsészesen bonyolult lenne, de basszus új ötlettel rendelkezik, amire már volt példa ugyan, de ez komplexebbnek tűnik. És még pörög is Joseph Gordon-Levitt-al a főszerepben. A biciklis futárok folyton rohanó világába csöppenünk, ahol a taxiajtók sűrűn nyílnak, olykor csontok törnek, és megy a szivatás rendesen. Ráadásul most egy korrupt zsaru (Michael Shannon) kezdi üldözni egyiküket, mert kell neki, ami nála van. Szemlegeltetőnek Dania Ramirez (Heroes) erősít. Faszántos akció-thrillernek néz ki.

komment

Címkék: előzetes

Hesher (2010)

2011.09.17. 14:00 Gevin

A veszteség rohadt egy dolog. A veszteség okozta fájdalom még rohadtabb. T.J. gyerekéveit még bőszen taposó kisfiú, akinek az édesanyja két hónapja hunyt el egy balesetben. T.J. lázad, dühöng, csapong, képtelen nyugvást találni. Ami nem csoda, hiszen apja a depresszió pöcegödrében tanyázik, a nagyanyja pedig az orvos által felírt marihuánával próbálja kihúzni a még hátralévőt. T.J.-nek kell valaki, ez nyilvánvaló. A sors középső-ujjas fintora, hogy ez a valaki nem más lesz, mint Hesher. Antiszociális, pusztító és önpusztító acélbakancsos rokker, akinél nyilvánvalóan többféle szellemi eltorzulást, elkorcsosulást diagnosztizáltak, de ez a mi szempontunkból teljesen lényegtelen. Mert Hesher egy szófukar elmebeteg, de csak ő képes láttatni T.J. illetve apja valódi problémáit, és képes ráébreszteni a megoldásra.

komment

Címkék: dráma filmkritika 8/10

VV5: Ma este költöznek be a Villa első lakói

2011.09.17. 10:00 Dr.Jones

Csodás nap virradt a valóságshow-k kedvelőire, ugyanis a Való Világ Villája ma este újra megnyitja kapuit, hogy néhány hónapra/hétre otthont adhasson a már beszavazott játékosoknak. A héten az alfahímek, a szenvedélyes nők, a dumagépek, a cselszövők és az összeférhetetlenek vívták meg csatáikat a nézők kegyeiért, így ma este 21:00-kor öten már biztosan elfoglalják helyüket a nagyon trendire tapétázott luxusbörtönben, nem sokkal később pedig egy hatodik lakó is követi őket, hiszen az RTL Klub nem szarozik, így közvetlenül a beköltözés után beszavazó-show is lesz, méghozzá az Alekosz exei kategóriában.

komment

Címkék: tévé vv5 hírek és infók

Pilot: The Secret Circle

2011.09.16. 18:45 Evana

Tegnap a CW új sorozatai közül egy következő, a The Secret Circle debütált. Először is, nem erre számítottam. De ez esetben pozitív csalódás volt, nem úgy, mint a Ringer-nél. Valahogy úgy képzeltem el, mint amilyen a Charmed volt (ez volt a csatorna legutóbbi természetfeletti-boszorkányos sorozata), de ez teljesen más. Őszintén szólva amióta megnéztem, nem tudok lenyugodni, folyton kitör belőlem, hogy "ááááááá!!!!" :D. Na szóval... na. Nagyon tetszett. Spoileresen a tovább mögött.

 

komment

Címkék: pilot sorozatkritika the secret circle

A Dead Islandet viszik, mint a cukrot

2011.09.16. 12:00 Dr.Jones

Megérte annyit promózni a Dead Islandet itt a blogon, hiszen már a megjelenése első napjaiban több mint egymillió példányt adtak el belőle világszerte. Tréfát félretéve, valóban remekül nyitott a Techland zombihentelős játéka; az sem érdekelte a kockulni vágyókat, hogy a játék még tele volt hibával – ezek nagy részét azonban már orvosolták különböző update-ek segítségével -, valamint egy igen nagy bakit is elkövettek a piacra dobáskor: a steamre szánt változat helyett egy korai fejlesztői verziót bocsátottak a nagyérdemű rendelkezésére. Ezek a malőrök azonban nem rettentették el az önjelölt zombivadászokat, ezért néhány helyen – főleg az Egyesült Államokban – pillanatok alatt kifogytak a készletek, amiket természetesen a kiadó Deep Silver folyamatosan pótol, így senki sem marad vér és belek nélkül. A Dead Island egyébként egy csendes, meghitt szigeten játszódik, ami hamarosan a zombik üdülőparadicsomává változik, ahol értelemszerűen mi leszünk a svédasztal. Tesztet majd írunk róla valamikor, de addig is nyomás át Swarm blogjára, aki már írt róla egy bizalomgerjesztő beszámolót.

komment

Címkék: játék dead island hírek és infók

Paul (2011)

2011.09.16. 08:00 Dr.Jones

A Simon Pegg – Nick Frost duó már a Haláli hullák hajnalában és a Vaskabátokban megmutatta, hogyan kell igazán agyament vígjátékot készíteni, de azokban inkább csak a horrort, ill. az akciót figurázták ki. Most viszont eljött az ideje, hogy a sci-fi is megkapja a magáét, a páros pedig ezúttal egy harmadik taggal egészült ki, aki ráadásul nem elég, hogy földönkívüli, de egyenesen Seth Rogen hangján osztja az észt.

komment

Címkék: vígjáték filmkritika sci fi 6/10

Nathan búcsúja a Misfitstől

2011.09.15. 12:20 Gevin

Oltári gáz, de Robert Sheehan nem lesz benne a harmadik évadban. A filmezés mezejére lép, ez van. A könnyeket felitatandó: kap egy 8 perces online búcsúepizódot, amiből dobtak egypercnyi részletet (a 8 percből, wtf?). Szóval az egyik legszórakoztatóbb sorozatos csávó, aki egy barom. De van stílusa.

komment

Címkék: video sorozat misfits

Sean William Scott jéghokizik: Goon - előzetes

2011.09.15. 11:00 Gevin

Ez vicces. Tahó, iszákos hokihuszárok akik közé bekeveredik egy kidobóember, mert nagyot tud ütni, ha már hokizni kevésbé. Stifler..izé, Sean abszolút passzol a témához, és úgy tűnik teljesen barom-bunkó módon közelíti meg a szerepet, ahogy az egész film is ebben a stílusban pörög végig Michael Dowse (Nesze neked, Pete Tong!) rendezésében. Liev Schrieber és Jay Baruchel is feltűnik. Még a végén kapunk egy fasza vígjátékot, mert ez bizony simán jóféle megközelítésnek néz ki.

komment

Címkék: előzetes

Pilot: Ringer

2011.09.14. 13:30 Evana

A CW 3 új sorozata közül elsőként a Ringer debütált tegnap este és azt kell mondjam, nem erre számítottam. A történet szerint Bridget gazdag ikertestvére, Siobhan eltűnése után felveszi testvére identitását, és az ő életét kezdi élni, hogy el tudjon rejtőzni üldözői és az FBI elől, miután egy gyilkosság szemtanúja lesz. Mindeközben szembesül vele, hogy Siobhan élete közel sem fenékig tejfel. Továbbiakban spoileresen.

komment

Címkék: pilot dráma sorozatkritika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása