Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Dead Island "Fight together" trailer

2011.08.21. 15:20 Dr.Jones

Dead Islandből sosem elég, főleg ha ilyen remek videókkal bombáznak minket a kedves készítők, akik ezúttal a co-op módnak rittyentettek össze egy kis előzetest. A zombiapokalipszis első hulláma mellesleg szeptember 9-én éri el a boltokat.

komment

Címkék: video előzetes játék dead island

Machine Gun Preacher - előzetes

2011.08.21. 14:11 Gevin

Akcióba gyúrt Oscarra-hajtó afrikai "mentsük meg őket" film? Nem teljesen értem, hogy ezt most pontosan mire célozzák. Mindenesetre plot: Gerard Butler egy tragikus esemény után ráeszmél, hogy segítenie kell a világnak, és mondjuk legyen Afrika. Ott aztán mindent megpróbál, hogy árvaházat építsen, de a bálnafaszú gerilláknak rohadtul nem tetszik, ha egy jenki pofátlankodik a területükre. Úgyhogy Butlernek a Bazooka-hoz kell nyúlnia, ha az AK már nem bizonyul elég hatékonynak. És a zene magasztalóan simogatja a rétet, miközben igazságot szolgáltat?

komment

Címkék: előzetes

Király! / Your Highness (2011)

2011.08.20. 16:59 Dr.Jones

Hát ez nem volt annyira király, mint amennyire a cím sugallja (vagy inkább ordítja), ellenben igen perverzre sikeredett, ami néha vicces, néha gusztustalan, néha mindkettő egyszerre, és ha nem is röhögöd magad halálra minden második poénján – mert nagyon nem -, legalább időnként felböfögsz egy kis nevetést.

komment

Címkék: fantasy vígjáték filmkritika 6/10

Ghost Rider: Spirit on Vengeance - előzetes

2011.08.20. 13:31 Gevin

A Crank rendező duó - akik úgy rendeznek, mintha legalább fél tucat tudatmódosító szerrel torzították volna magukat - kapták a kezükbe a Nicolas Cage és Mark Steven Johnson által irgalmatlanul szarrá gyúrt első rész reboot-ját (?). Az eredmény itt látható, amiben a lángoló koponya tüzet hugyozik, kíméletlenül üvölt és csapkod a láncával, harleyval szambázik és Nicolas Cage arca van néha. A történet senkit sem érdekel, mert valószínűleg olyan eklatánsan buta lesz, amilyet csak el tudunk képzelni, de ilyen akciófröccsök mellett szerintem semmi szükség nincs rá, azon kívül, hogy legyen. Ha ez a két barom sem tud többet kihozni a projektből, akkor örökre el kell felejteni ezt az adaptációt, mert ki ha ők nem?!

komment

Címkék: előzetes

Texas Killing Fields - előzetes

2011.08.20. 07:48 Gevin

Ígéretes krimi, amiben Jeffrey Dean Morgan és Sam Worthington detektívpárosa egy sorozatgyilkos nyomába ered. Jó az atmoszféra, amin még Chloe Moretz is csak dob, amikor néha belesétál. Mindenképp megér egy rutin ellenőrzést majd.

komment

Címkék: előzetes

Underworld: Awakening - előzetes

2011.08.19. 16:08 Gevin

Nem hagyják kihűlni a french-eyest (buta kacaj), pedig már az előző prequel sem volt az igazi, ahol Beckinsalet Mitra váltotta, de most visszahozzák Selenet gyilkolászni. A tréler első fele túlerőltetett gagyi, de aztán láss csodát és beindul: szakadnak a fejek, lassítva szállnak éles tárgyak felénk (mert 3D öreg!), és még Kate is rátalál arra a dögös gyilkoló-amazon imidzsre, amiért az első rész (részben) olyan élvezhetőre sikeredett. Ja meg vérfarkasok is vannak mellesleg. A rendezőpáros legutóbb a Sheltert hozta nekünk.

komment

Címkék: előzetes

Top 10 Képregény Adaptáció

2011.08.18. 16:25 Gevin

Hatásvadász leszek: ma Hollywoodban ha egy rendező nagyot akar szakítani, akkor egy már sikeres képregényhez nyúl - vagy előáll egy innovatív, kreatív ötlettel lásd Chris Nolan Incepcióját. Ugyan ez nem feltétlenül a gigászi dollármilliárdokhoz vezet, de ha nem cseszi el túlságosan azt a pénzt, amit valamelyik nagy stúdió befektet a filmbe, akkor igencsak jelentős és szép puncimágnesként alkalmazható summára tehet szert. Az utóbbi években pedig a képregényfilmek virágkorukat élik minden kétséget kizáróan, amelynek a termése ugyan már kezd rohadni, erjedni, míg az utolsó csepp levét ki nem szívja az az álomgyár, amely az utóbbi időben inkább kizárólag pénzt igyekszik gyártani olyan ötletekből, amelyeket már százszor megerőszakolt. De maradjunk jelen írás tárgyánál, hiszen bármennyire hatásvadász és ötlettelenül elcsépelt manapság képregényt adaptálni, ha vannak olyan rendezők, akik értenek hozzá. És vannak.

(A tovább mögötti lista az ÁLTALAM legjobbnak tartott képregényfilmeket sorakoztatja fel.)

komment

Címkék: toplista képregény adaptáció

Rossz tanár / Bad Teacher (2011)

2011.08.18. 11:00 Dr.Jones

Sajnos már az elején kénytelen vagyok kijelenteni, hogy ebben a filmben nem csak a tanár rossz, hanem szinte minden más is, de a legrosszabb talán az benne, hogy egyáltalán nem vicces. Mentségére szóljon, legalább néhány helyen igyekszik elszakadni a hasonló vígjátékok lerágott kliséitől, bár igazság szerint ettől se jobb lesz, hanem csak furcsább.

komment

Címkék: vígjáték filmkritika 4/10

Might and Magic: Heroes VI gamescom trailer

2011.08.18. 08:00 Dr.Jones

Ehhez azt hiszem, nincs mit hozzáfűzni.

komment

Címkék: előzetes játék might and magic

FIFA 12 gamescom trailer

2011.08.17. 08:00 Dr.Jones

Múltkor már megvillogtattuk, hogy milyen lesz a PES 2012, most pedig annak örök riválisa, a FIFA mutatja be, hogy mit is tud az új részben. Úgy tűnik, az EA Sports idén nagyon kitesz magáért, ugyanis a grafika felturbózása mellett javítottak az MI-n is, a játékosok pedig eddig soha nem látott élethűséggel fognak mozogni a gyepen, és a levegőben is, mivel az ütközések lemodellezésére külön gondot fordítottak a fiúk. A játék szeptember 30-án jelenik meg mindenféle platformra: PS3, Xbox 360, PC, Wii, Nintendo 3DS, PS2, IPhone, Ipad és most először MAC-en is elérhető lesz.

komment

Címkék: előzetes játék

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása