Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Blitz (2011)

2011.08.07. 14:27 Gevin

Fennáll egy ideje, hogy a brit filmgyártás - főleg az utóbbi években - lazán picsázza el a Hollywoodit a legtöbb zsánerben: markánsabb, izgalmasabb, karakteresebb és veszett jó az akcentusa. Na ez pont nem áll meg a Blitz esetében - az akcentust leszámítva: a cselekménye egy irracionális baromság, a karakterei ostobák, de ami még rosszabb feleslegesek, a sztori 2 forintot nem ér, és mégis azt mondom, hogy kicseszett szórakoztató. Ennek egyetlen oka van: borostás, stílusos, arrogáns, kidolgozott izomzatú, kibaszott keménygyerek és úgy hívják, hogy Jason Statham.

komment

Címkék: thriller filmkritika 6/10

Babyt senki sem ültetheti a sarokba

2011.08.07. 13:44 Gevin

Egy pszichopata Dirty Dancing rajongó műve? Pesti dizájnvécé. (az urbanista blogról loptuk).

komment

Címkék: fun

A Trónok harca Gameboy stílusban

2011.08.07. 09:00 Dr.Jones

Akkor célszerű megnézni az alábbi videót, ha már láttad a teljes első évadot, hiszen annak cselekménye kerül kiparodizálásra ebben a pár perben. Egyébként iszonyú vicces, főleg ha az angolhoz is konyítasz valamicskét.

komment

Címkék: fun video game of thrones

Highschool of the Dead (2010)

2011.08.06. 14:00 Dr.Jones

Nem, nem egy új Romero-filmről van szó, hanem a 2010-es év talán legmegosztóbb animesorozatáról, ami azonban tény, hogy tagadhatatlanul magán viseli a rendező úr munkásságának hatását, így feltehetően a címválasztás sem csupán a véletlen szüleménye. A klasszikus zombifilmek viszont csak az alapját képezik a műnek, amik kiegészülve a japán stílusjegyekkel egy olyan érdekes sorozattá állnak össze, melyben a vér és az erőszak mellett helyet kap a harcművészet, a humor, a dráma, és még némi túlfűtött erotika is.

komment

Címkék: horror anime

A Lonely Place to Die-előzetes

2011.08.06. 13:36 Gevin

A britek mindig is jók voltak feszültségkeltésben, ezúttal sem okoznak csalódást: hegymászók kis csoportja egy elrabolt gyermekre bukkan, így természetesen jár hozzá néhány fegyveres, akik üldözőbe veszik őket. Nem hazudok, kurvajó a suspense a trélerben, szóval várólistára került. Főleg sorozatos arcok tűnnek fel, de a minőségibb fajtából: Melissa George, Sean Harris, Karel Roden a mindig tökéletes pszichopata.

komment

Címkék: előzetes

Ryu vs. Ken

2011.08.06. 10:15 Dr.Jones

Stop Motion technikával készült az alábbi kisfilm, melyhez nem kellett más, mint két akciófigura, egy kamera, némi effektezés és egy végtelen türelemmel rendelkező, kreatív, lelkes készítő. A videó mellesleg Taiwanban készült nagyjából egy hónap alatt.

komment

Címkék: video street fighter

Játékhírek ömlesztve #2

2011.08.05. 11:30 Dr.Jones

Rambo

Bár Sylvester Stallone már búcsút intett halhatatlan karakterének, a franchise rajongói hamarosan újra élvezhetik az egyszemélyes hadsereg mészárlását, sőt, saját kezűleg tapasztalhatják meg, mivel Rambo a mozivásznak és a tévéképernyők után nemsokára a monitorokon fogja zörgetni a bokrot.

A brit Reef Entertainment kapta meg a játék készítésének jogait, a csapat pedig nagyon lelkes, és a stúdió vezetője, Peter Rezon még azt is elárulta, hogy ezzel a projekttel szeretnének világszerte elismerést szerezni, ezért nagyon odateszik magukat, hogy egy csúcskategóriás akciójátékot alkossanak, ami teljes mértékben visszaadja a Rambo-filmek hangulatát.

komment

Címkék: játék hírek és infók

In Time - előzetes

2011.08.05. 08:34 Gevin

Az idő pénz. Úgyhogy sokan ölnének is érte. Andrew Niccol (Fegyvernepper) legújabb rendezésében az idő a fizetőeszköz, ha sok van sokáig élsz, ha nincs, akkor pedig mindent megteszel, hogy még többet szerezz. Hiszen 4 perc egy kávé. Justin Timberlaket bekasztingolták főszereplőnek, Cillian Murphy pedig mindent megmozgat, hogy elkapja. Érdekes a plot, de már most le merném fogadni, hogy tele lesz logikai baromságokkal, viszont a "bemutatom az anyósom...az anyám... és a lányom" rész zseniális. Ha minden igaz, még idén ősszel láthatjuk.

komment

Címkék: előzetes

A sötét lovag / The Dark Knight (2008)

2011.08.04. 09:05 Gevin

Akadnak bűnözők, akiknek nincsenek céljaik, a motivációjuk nem merül ki olyan egyszerű dolgokban, mint a pénz, vagy a mértéktelen hatalom elérése. Pusztán az emberi morált akarják darabjaira törni, végignézni, ahogy az emberek egymást tépik szét, behúzott farkú megveszett kutyák módjára rohannak, mert nem képesek reagálni a káoszra. A társadalom szabályrendszerét felborítva előjön belőlük az ösztönlény, emberi mivoltjukat levetkőzik és állatokká, korcsokká degradálódnak, majd amikor már minden lángol, a romok és a sápadt vérző zűrzavar közepette, a mocsokból felhúzott fellegvár tetején helyet foglal visítva az elemi gonosz: Joker.

A Dark Knight Joker világégetése, a bohócé aki túlburjánzott Christopher Nolan kezei közül, Heath Ledger-é, aki halálba vitte a szerepet. A sötét lovag túlnőtt rendezőjén, túlnőtt Batmanen és olyan gyökereket növesztett, amelyre képregényfilm eddig képtelen volt - bár azért akad egy majdnem tökéletes Sin City.

komment

Címkék: batman filmkritika képregény adaptáció 10/10

Multizók

2011.08.04. 08:15 Dr.Jones

Nagyon kockák.

komment

Címkék: fun video

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása