Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Transformers 3. / Transformers: Dark of the Moon (2011)

2011.07.24. 11:30 Dr.Jones

Ennek is eljött az ideje, az autobotok és az álcák harmadszor is összecsaptak a vásznakon, hogy eldöntsék a világ sorsát. A legnagyobb kérdés pedig az, hogy a földönkívüli robotok végső csatája méltó befejezése lett-e Bay Transformers-trilógiájának? Nos, a sorozathoz képest minden bizonnyal, ám a Transformers-névhez képest viszont annál kevésbé.

komment

Címkék: akció filmkritika sci fi transformers 7/10

Dexter még több kedvet csinál

2011.07.23. 11:00 Dr.Jones

Múltkor már kaptunk egy kis ízelítőt a 6. évadból, most pedig egy két perces előzetessel kedveskedtek nekünk.

komment

Címkék: video előzetes dexter

Batman: Arkham City - Gyűlnek az ellenfelek

2011.07.23. 09:00 Dr.Jones

Ezúttal Pingvin mutatkozik be, de itt van még Solomon Grundy is, no meg Talia Al Ghul is megkeseríti majd a Bőregér dolgát. A készítők pedig még azt is elárulták, hogy a játék megjelenésével nem ér véget a történet, hanem DLC-k formájában fogják újabb és újabb fejezetekkel megtoldani.

komment

Címkék: video előzetes játék batman arkham city

UMvC3 casting

2011.07.23. 08:00 Dr.Jones

Igaz, hogy 12 új karaktert kap a MvC3 bővített változata, az Ultimate Marvel vs. Capcom 3, és ezzel embertelen mennyiségű, összesen 50 játszható karaktert tudhat magáénak, de pár kedvenc ezúttal még így is kimarad a játékból. Ehhez a sajnálatos tényhez készült az alábbi paródia.

A játék egyébként novemberben érkezik Xbox 360-ra és PS3-ra.

komment

Címkék: fun video játék

Drive - Red Band Trailer

2011.07.22. 20:14 Gevin

Nicholas Winding Refn pulzáló töltetként löki elénk a legújabb rendezését. Száguldás, üldözés, zene a toppon. Mesterműnek tűnik ez a dán zsenitől.

komment

Címkék: előzetes

Might and Magic: Heroes VI infómorzsák

2011.07.22. 20:00 Dr.Jones

Minden idők egyik legnépszerűbb, leghangulatosabb, legötletesebb és legsikeresebb stratégiai játéksorozata, a Heroes of Might and Magic egészen pontosan 5 esztendeje költözött át a harmadik dimenzióba, és annak ellenére, hogy a költözés egészen jól sikerült, a készítők valahogy nem erőltették a folytatást. Tavaly viszont a Ubisoft szívmelengető bejelentést tett, miszerint már nagy erőkkel készül a következő felvonás. Ezt a kijelentést pedig rögtön egy újabb meglepetés követte, a játékot fejlesztő csapat ugyanis nem más, mint a magyar Black Hole Entertainment.

komment

Címkék: játék might and magic hírek és infók

Dream House előzetes

2011.07.22. 07:30 Dr.Jones

Szeptember 30-án kerül a mozikba Jim Sheridan misztikus thrillere, melynek eseményei - bármilyen meglepő - egy ház körül forognak. Amikor a frissen beköltöző Daniel Craig és Rachel Weisz rájön, hogy az előző lakók gyilkosság áldozatai lettek, nyomozásba fognak, és a látszólag sokat tudó szomszéd (Naomi Watts) segítségével próbálják megoldani a rejtélyt.

Poszterek a tovább után.

komment

Címkék: előzetes poster

Batman: Kezdődik! / Batman Begins (2005)

2011.07.21. 13:17 Gevin

Tim Burton egy szürreális szubjektív világot teremtett, Joel Schumacher két végtelenül egyszerű és buta, - de szórakoztató, igen még a Schwarzis sem annyira mélypont, mint ahogy harsogják - popcornfilmet hozott ki a DC képregényéből. Christopher Nolan ebből a valóságon túlra kergetett, feszülős latexruhába bújtatott, gyerekes köntösből húzza ki a Batman-filmeket: megfogja és leráncigálja a fellegekből, lecsiszolja róla a felesleges giccset, elegánsan felöltözteti és emberivé faragja. Ha pedig szuperhős-mítoszt igyekszik egy rendező realista mozivá adaptálni, arra a kíváncsi szemek mindig odaszegeződnek. Vagy azért mert ők maguk sem akarják elhinni, hogy ez lehetséges, vagy azért, mert olyan elvetemült vadfanatikusok akik alig várják egy-egy hasonló projekt beteljesülését - vagy a kettő mértékarányos kombinációjából kinyert vegyület miatt, amit úgy hívnak, hogy kíváncsiság. Egy a lényeg, hogy lehetséges: mert jött Nolan és úgy felrúgta a képregény adaptációk szabályszerű struktúráját, hogy Hollywood még akkor is beleremegett ha már kezdték teljesen körbegyűrűzni a képregényfilmek.

komment

Címkék: akció batman filmkritika képregény adaptáció 8/10

A Csodálatos Pókember első előzetese

2011.07.21. 10:00 Dr.Jones

Ahogy sorra potyogtak a hírmorzsák a Spider-Man reboottal kapcsolatban, úgy lettem egyre biztosabb benne, hogy visszasírjuk még a Raimi-filmeket, de ez a trailer most meglepett. Igaz, se a rendezővel, se a színészekkel, se a pókruhával nem vagyok kibékülve, és ez az előzetes még a Pókemberre jellemző humort is mellőzi, azért mégis egész biztatóak ezek a képsorok. 2012-ig még sok idő van, addig akár még jó film is lehet ebből.

komment · 1 trackback

Címkék: előzetes spiderman

Joe Johnston tervei

2011.07.21. 09:00 Dr.Jones

Vagy inkább álmai? Az Amerika Kapitány film rendezője nemrég még a Jurrasic Park 4. részének direktori teendőit szerette volna ellátni (a harmadikat is ő jegyzi), az Index értesülései szerint pedig újabban egy Star Wars spin-offon töri a fejét. Johnston réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban, az ILM tagjaként kezdte filmes pályafutását, és az első Star Wars trilógia mindegyik darabja magán viseli a keze nyomát: Yodától kezdve a Millenium Falconig mindent rajzolt, ám leginkább Boba Fett karaktere fogta meg, így a népszerű fejvadászról szeretne önálló filmet forgatni. Ehhez csupán George Lucast kell meggyőznie, aki valószínűleg előbb fogja szénbe fagyasztani magát, minthogy rábólintana Johnston ötletére. Lucas mellesleg az eddigi SW-filmek 3D-be való átültetésével foglalatoskodik mostanság.

komment

Címkék: hírek és infók

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása