Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Luck – tévésorozat Nick Nolte-val és Dustin Hoffmannal

2011.07.03. 22:05 Gevin

Michael Mann (Szemtől szemben) rendezi és David Milch (Deadwood írója) írja a lóversennyel és annak atmoszférájával, különböző szerencsejátékokkal foglalkozó sorozatot, amiben Nolte és Hoffman főszerepet vállalt. Az HBO a minőségbe fektet be ismét, ez a kevesebb, mint egyperces ízelítő is olyan sajátságos hangulatot generál, amit egyszerűen öröm nézni. A pilot a tervek szerint idén ősszel érkezik. Update: Január 29-re módosult legutóbb a premier.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat luck

A lány és a farkas / Red Riding Hood (2011)

2011.07.03. 10:00 Dr.Jones

A legrosszabbra is fel voltam készülve a rendező személye, nevezetesen Catherine Hardwicke miatt – igen, ő az, aki pár éve megajándékozott minket az Alkonyat című remekművel -, éppen ezért én lepődtem meg a leginkább, amikor azon kaptam magam, hogy nemcsak elviselhető ez a film, de valahol még tetszik is. A véleményemet feltehetően nem sokan fogják osztani (az eddigi kritikák is ezt igazolják), hiszen számtalan hibát elkövet a Red Riding Hood, de ha hagyjuk, hogy magával ragadjon az amúgy egészen kellemes hangulata, azzal sokkal élvezetesebbé tehetjük ezt a bő másfél órát.

4 komment

Címkék: horror fantasy filmkritika 6/10

Johnny Depp Burtonországban

2011.07.03. 09:00 Dr.Jones

Szólj hozzá!

Címkék: fun video

Pusher III - A halál angyala (2005)

2011.07.02. 13:00 Gevin

Milo a körülötte lévő drogmocsár egykori uralkodója mára már egy kiöregedett, a lépést nehezen tartó, befásult drogossá változott, aki élete sehová sem tartó hömpölygését egyre nehezebben viseli. Amikor a folyamatosan feljebb törő fiatal generációnak kell szívességet tenned, a tisztes társak és segítségre váltható ígéretek száma egyre szűkül, nem tehetsz mást, mint beállsz, elfogadsz, és megpróbálod tartani a lépést. Milo nehezen ugyan, de megpróbálja ezt tenni: anonim droggyűlésekre jár, lánya szülinapját szervezi és üzletet köt, még akkor is ha az ecstasy terjesztése nem a szakterülete. Mindent megtesz, hogy fent tudjon maradni, annak ellenére, hogy az idő már fakóvá és torzzá koptatta. De akármilyen eltökélt pont úgy csúszik lefelé a lejtőn, mint Frank és Tony. A Pusher 3 kiábrándító és olyannyira keserű, mocsoktól bűzlő realista gengszterfilm, hogy az embernek a belét is kifordítja. Paradox módon pont ettől lesz gyönyörű, és kurvára igaz.

Szólj hozzá!

Címkék: dráma filmkritika gengszter 8/10 pusher trilógia

Rosszfiúk

2011.07.02. 00:43 Dr.Jones

Összejöttek egy kép erejéig. Te mennyit ismersz fel közülük?

3 komment

Címkék: fun

Maugli 6-os karikája

2011.07.01. 13:32 Gevin

Az érdekesség a bal alsó sarokban lévő karikában keresendő.

A műsorszám megtekintését 6 éven aluliak számára csak 7-8 éves kispajtások felügyelete mellett ajánljuk.


 

3 komment

Címkék: fun képek

Díjat nyert Cannes-ban a Dead Island trailere

2011.07.01. 08:00 Dr.Jones

Igen, erről a bizonyos videóról van szó, amit már mi is vagy százszor végignéztünk, mert annyira ötletes és hangulatos, hogy az nem igaz. Tegnap pedig a GameStar közölte a hírt, miszerint a videó az Internet Film kategóriában tarolt a Cannes Lions International Festival of Creativity nevű rendezvényen. A készítők nagyon örülnek a díjnak, ám aggódnak, hogy a videó esetleg félrevezetheti a játékosokat, hiszen a játék hangulatilag teljesen különbözni fog attól. Nemhogy a trailerben látható család nem fog szerepelni, de semmiféle érzelmi szál nem kap helyet a Dead Islandben. Ez egy teljesen "normális" zombihentelős, fps nézetű túlélőhorror lesz, ami annyiban fog eltérni a hasonló alkotásoktól, hogy kevés fegyvert, ill. lőszert nyom a játékos kezébe, így főleg közelharcban kell majd leszámolnunk az élőholtak seregeivel - ahogy az ebből a videóból is jól kivehető. A Dead Island mellesleg szeptember 9-én érkezik PC, PS3 és Xbox 360 platformokra.

2 komment

Címkék: játék dead island hírek és infók

Törtetők 8. évad - képek a forgatásról

2011.07.01. 07:30 Dr.Jones

Általában nem szokásunk forgatási képek közlése itt a blogon, de a Törtetők egy annyira elképesztően jó sorozat, hogy megérdemli a promót. Július 24-én megtesszük az első lépést a nagy finálé felé, amit utána majd még 7 lépés követ, hiszen akárcsak az első, az utolsó évad is csupán 8 epizódot számlál. Reméljük, méltó befejezést kap a széria, de addig vegyük szemügyre az alábbi képeket, melyeket a Vincent Chase-t alakító Adrian Grenier tett közzé facebook oldalán az elmúlt napokban/hetekben.

3 komment

Címkék: képek törtetők entourage

Démoni Harcosok / Dog Soldiers (2002)

2011.06.30. 14:06 Gevin

Neil Marshall neve ismerősen csenghet, hiszen az elmúlt évek egyik legkomplexebb horrorját tette a le az asztalra The Descent (A barlang) címen. Profin fecskendezte tele feszültséggel a túrázni induló fiatal barlangászó csajok történetét, akik nem sejtették, hogy a csákányt ezúttal másra is kell majd használniuk, mint az eredeti rendeltetése. A Descent egy vaskos, szilárd szerkezetre felhúzott adrenalin-bomba, ami a Dog Soldiers-ről nem mondható el, sőt, kifejezetten ambivalens, hiszen újra és újra szétesik a film - hol az akciók, hol a forgatókönyv miatt - apró húscafatokra. A vérfarkas mítosz korrektül történő filmbe adaptálása amúgy sem könnyű feladat, számos elkeserítő példa akad rá, és hát Marshall első rendezésében sem sikerült.

7 komment

Címkék: horror filmkritika 5/10

Nicolas Cage tortát akar

2011.06.30. 08:00 Dr.Jones

Ennél betegebb videót se mostanában láttam. Do you want this cake?

2 komment

Címkék: fun video

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása