Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Üzenet Dextertől

2011.06.19. 20:38 Gevin



Már forog a hatodik évad, ennek okán dobtak egy promót a készítők.

Szólj hozzá!

Címkék: video sorozat dexter

A 47-es ügynök visszatér - Hitman: Absolution előzetes

2011.06.19. 11:30 Dr.Jones

Kedvenc bérgyilkosunk ezúttal igen nagy galibába keveredik, egy árulás következtében ugyanis nemcsak a rendőrség elől kell menekülnie, hanem mindjárt egy hatalmas összeesküvés kellős közepén találja magát. A fejlesztő IO Interactive elárulta, hogy soha nem látott kihívásokkal kell majd szembenéznie ügynökünknek, aki egy minden eddiginél veszélyesebb célpont nyomába ered. A történet és a hangulat is sokkal komolyabb lesz, mint ahogy azt megszokhattuk - a központi karaktereknek például a múltját is megismerhetjük -, illetve a játék külseje is ennek megfelelően egy darkosabb köntöst ölt magára. Előzetes itt + 2 kép a tovább után.

 

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes játék képek hitman

Beast

2011.06.19. 10:00 Dr.Jones

1 komment

Címkék: fun

Kung Fu Panda (2008)

2011.06.18. 15:30 Gevin

A Dreamworks stúdió amely folyamatosan a Pixar mögött igyekszik tartani a tempót, a színvonalat, 2008-ban egy éhes, folyton viccelő pandát gyúrt össze a Kung-Fu-val, hogy ismét moziba csábítsa a fiatal korosztályt és persze a szülőket. A mese ugyan szórakoztatóra sikeredett, ám mint általában ezúttal is hiányzik az a titkos összetevő, amely a Pixar egész estés animációs filmjeit hosszú idő óta a csúcson tartja. Ugyanis hiába van néhány ügyesen papírra vetett karakter, ha nincs lelke a produkciónak.


1 komment

Címkék: animáció filmkritika 6/10

Spielberg és a dínók

2011.06.18. 13:00 Dr.Jones

Nemsokára a mozikba kerül a Transformers harmadik része, amivel teljessé válik a trilógia, és mindenki megy amerre lát, legalábbis Michael Bay és Shia LaBeouf biztosan. Tyrese Gibson azonban – a franchise egyik állandó mellékszereplője – kijelentette, hogy ő viszont benne lenne egy esetleges folytatásban. A rendezői posztra máris kinézte Steven Spielberget, a Transformers-filmek executive producerét. Gibson terve azonban nagyon úgy tűnik, hogy megmarad az álmodozás szintjén, mivel Spielberg újabban egész más irányba kacsingat, nevezetesen a Jurassic Park felé. Bár Sam Neill, a film egyik főszereplője korábban kijelentette, hogy nem lesz több rész, a hírek szerint Spielberg a Thor és a Legenda vagyok forgatókönyvírójával, Mark Protosevich-csel találkozgat, és mindössze annyit tudni, hogy nem egy negyedik részt tervez, hanem teljesen újraindítaná a franchise-t. A rendező úrban valószínűleg a Terra Nova című, ősszel induló sorozat hozott felszínre nosztalgikus érzelmeket, mivel annak ugyancsak az őslények állnak a középpontjában, és Spielberg executive producerként vett részt a munkálataiban.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek és infók

Optimus Prime vagy Darth Vader?

2011.06.18. 12:30 Dr.Jones

Szólj hozzá!

Címkék: fun

The Witcher 2: Assassins of Kings (2011)

2011.06.17. 14:15 Dr.Jones

CD Projekt RED. Egyelőre nem cseng valami ismerősen ez a név, de higgyétek el, az elkövetkező években rengeteget fogunk még hallani arról a lelkes, lengyel fejlesztőcsapatról, amelyik 2007-ben végérvényesen beírta magát a PC-játékok történelemkönyvébe. A fiúknak nem kellett sokat várniuk a sikerre, hiszen a The Witcher volt az első játék, amit piacra dobtak. A fogadtatása meglepően jó volt: az RPG-k kedvelői pillanatok alatt lekapkodták a boltok polcairól a Witchert, ami rövidesen óriási rajongótábort épített ki magának szerte a világon. A hirtelen jött siker ellenére azonban nem szálltak el maguktól a készítők, és ahelyett, hogy hátradőltek volna legkényelmesebb karosszékükben finom koktélokat szopogatva, rögtön hozzáfogtak a folytatás fejlesztéséhez, ami az Assassins of Kings, azaz a Királyok gyilkosai alcímet kapta. A játékot mindjárt kivesézzük bővebben is, de elöljáróban csak annyit szeretnék közölni, hogy nemcsak az első részt veri oda keményen, hanem a műfaj képviselőinek egy igen tetemes részét is, és ez azért nem kis teljesítmény.

5 komment

Címkék: rpg játékteszt witcher

Ringer előzetes

2011.06.17. 12:30 Dr.Jones

A CBS-től a CW-hoz vándorolt thriller-sorozat ősszel indul, méghozzá a kedd esti műsorsávban. A főszereplőt alakító Sarah Michelle Gellar egy gyilkosság szemtanújaként kénytelen menekülni, ezért úgy dönt, hogy felveszi gazdag ikertestvére identitását, ám hamarosan rádöbben, hogy a tesó körül sincs minden rendben, ugyanis őt szintén a maffia üldözi.

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes

Californication: 4. évad

2011.06.17. 00:29 Gevin

Tom Kapinosék az évad első felében egy költséges soft-pornóba hajlottak át, a hedonista baszógépet ugyan kezdte nyomni a felelősség terhe, a tettei következménye, de ez őt nem zavarta túlságosan. Aztán valahol félúton az írók kihúzták a fejüket a csöcsökből és elkezdték összekotorni a kapcsolatok alapjait, az érzelmeket rendesen megkeverték, miközben azért nem felejtettek el ironikus poénokkal lövöldözni. A 4. szezonban ugyan új helyzeteket teremtettek, változtattak a szerkezeten, de végül ugyanazt cselekedték, mint eddig mindig. De nagy mázlijuk van, hiszen így is betegesen szórakoztató, amit összehoztak. Spoilerek a tovább után.

Szólj hozzá!

Címkék: vígjáték dráma californication sorozatkritika

Karakterkrimi-játék #10

2011.06.16. 18:55 Gevin

A 10. feladványhoz érkeztünk, a jellemzés után mindenki megtudhatja milyen helyen áll és mennyi kell, hogy győzzön.

Egy 1980 utáni filmben életre keltett karakterről van szó:

"Eleinte van, hogy félnek tőlem.

 Ahova érkeztem, eleinte nem tűnt túl barátságosnak.

 Baráti szálak is fűznek ehhez a helyhez.

 A termetem nem túl nagy.

 Egy célom van jelenleg."

A jelenlegi állás:

3 pont: Nightshift
1 pont: Swarm, Tyereskova, Robbie 90, Cerka, Frog, Sparrow

Azt hiszem bele kéne húzni, mert Nightshift elpicsázza a mezőnyt.

10 komment

Címkék: karakterkrimi játék

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása