Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

A sas / The Eagle (2011)

2011.04.17. 11:58 Dr.Jones

A kilencedik légió története már a könyökünkön jön ki; ezerféleképpen mesélték el, dolgozták fel, gondolták újra, ezért most nem is nagyon fárasztanak minket ezzel, helyette inkább kapunk egy akciódúsnak és kalandosnak tűnő, ám legbelül teljesen üres folytatást.

komment

Címkék: filmkritika kaland történelmi 4/10

Sleeping Beauty - előzetes

2011.04.16. 20:09 Gevin

A prostitúció különös formája? Emily Browning karaktere olyan munkát vállal, ahol elaltatják, majd ezt az öreg bácsik kihasználják, valószínűleg sokat fizetve érte. Az utóbbi idők legperverzebb alapötlete akkor most tálalva és bár a tréler nem mutat semmi sokkolót, egyelőre érdekesnek tűnik. A hangsúly természetesen a drámán van.


 

komment

Címkék: előzetes

Sikoly 4 / Scream 4 (2011)

2011.04.15. 23:11 Gevin

Wes Craven 15 évvel ezelőtt hozott valami egészen friss hullámot az akkori horror-zsánerek közé, amit aztán most negyedjére folytatva újra meglovagol. De a folytatások pestisétől ezúttal képes elvágni magát a legújabb Sikoly, hiába tűnik első hallásra erőltetettnek és abszolút az esélytelenek nyugalmával vászonra küldött hatásvadász fogásnak. A Sikoly 4 önmagából parodizál, önmagától idéz, és mindezt rettentő stílusosan teszi. Nem válik nevetségessé - egy jelenetet leszámítva - ugyanakkor sokszor túloz és viccel, de mindezt anélkül teszi, hogy átbukna a peremen, és annak a bizonyos lónak a túloldalán landolna.

komment

Címkék: horror krimi filmkritika 7/10

Zöld Darázs / The Green Hornet (2011)

2011.04.15. 13:31 Dr.Jones

Nem hittem volna, hogy Seth Rogen valaha is egy álruhás igazságosztóként fog feltűnni a képernyőn, de a szuperhős-filmek virágkorában ugye bármi megtörténhet. Egy valami azonban mégis baromi ritkán történik, mégpedig az, hogy igazán ütős alkotást csodálhatunk a műfajon belül. A Zöld Darázs a felemás végeredmény ellenére is egy derék próbálkozás volt, de megerősítette a tényt, miszerint a minőségi szuperhős-filmek virágkora még várat magára.

komment

Címkék: akció vígjáték filmkritika 7/10

Sok jó ember kis helyen is Vízipipa Men!

2011.04.15. 13:29 Dr.Jones

Egyik ismerősöm készítette ezt a kisfilmet, méghozzá egy pályázatra, és véleményem szerint egészen jól megragadta a hétköznapi vízipipázások hangulatát (nekem mindenesetre kedvem támadt pöfékelni egyet).

komment

Címkék: video rövidfilm

City In My Mind - Regionális rövidfilmpályázat

2011.04.15. 07:22 Gevin

Emailben kaptuk a sajtóanyagot és megkértek, hogy lengessük be mi is, ha lehetséges. Az alábbi versenykiírásban olvashatjátok mit takar pontosan ez a pályázat. Tömören: rövidfilmet kell készíteni 7 városhoz kötődően, mindegyik különböző kategóriában indul majd, a nyertesek pedig egy Samsung Galaxy Tab-al lesznek gazdagabbak. A pontos versenykiírást a tovább mögött tudjátok elolvasni.


 

komment

Címkék: felhívás

Boszorkányvadászat / Season of the Witch (2011)

2011.04.14. 09:44 Dr.Jones

A helyzet az, hogy nagyon vártam a Season of the Witchet, mert ugyan ki ne volna kíváncsi egy középkori dark-fantasyre Nicolas Cage-dzsel és Ron Perlmannel? Hát az, akinek van egy kis esze, és inkább megkíméli magát eme nézhető, ám minden szempontból csalódást keltő filmtől.

Nem is tudom, hányadik filmje már ez zsinórban Cage-nek, ami első ránézésre piszok jónak ígérkezik, de végül nem képes túlnőni a középszar kategórián. Pedig most biztató előjelnek ott volt Perlman is, aki azért nem nagyon szokta silány termékekhez adni a nevét, és persze az sem egy elhanyagolható szempont, hogy a Boszorkányvadászat bizonyos jeleneteit becses hazánkban forgatták.

komment

Címkék: fantasy filmkritika 5/10

The Real Paranormal Activity 2

2011.04.13. 22:34 Gevin



Sablonos poén, de a vége üt, nem úgy, mint a film.

komment

Címkék: fun video

Batman a játékgeek

2011.04.13. 13:19 Gevin

Amikor Batman otthon lazít, csak a konzol jöhet szóba és a Mortal Kombat vs DC universe.

komment

Címkék: fun video játék

Dexter – Az 5. évad

2011.04.12. 13:39 Dr.Jones

Nálam nem alakult ki szerelem első látásra a Dexterrel való megismerkedésemkor, sőt, néhány évnek el kellett telnie, mire adtam egy második esélyt mindenki kedvenc sorozatgyilkosának, hátha mégis beszippant abba a kellemesen hátborzongató világába. Eleinte az összes karakter borzasztóan irritált, egy se akadt köztük, aki egy kicsit is szimpatikus lett volna, de mégis mindig megnéztem a következő részt, és az első évad végére egészen megkedveltem a sorozatot. A Miamira jellemző fülledt forróság, a pálmafák és a pezsgő élet ellenére volt benne valami fagyos, valami ismeretlen, valami halott. Ezt a valamit Dexter Morgannek hívják, és minden alkalommal a hideg futkosott a hátamon, amikor kimért nyugodt hangján közölte: „Ma van az az este.” Bármennyire is nem kedveltem az elején, idővel meggyőzött arról, hogy erre a karakterre bizony fel lehet építeni egy sorozatot. Azóta pedig kíváncsian követem Dexter jellemének fejlődését, ami az 5. évadban egy teljesen új szintre lép.

Az előző évadokhoz képest egy szokatlanul sokat kockáztató, kissé felelőtlen Dextert kapunk, akinek nemcsak vérelemzőként, hanem családapaként is helyt kell állnia, ráadásul a Sötét Útitársát is ki kell elégítenie. Ez utóbbi tevékenységéhez nem várt segítséget is kap, de hogy ne legyen túl egyszerű a dolga, az őrsről valaki szaglászni kezd utána. Kicsit olyan fílingje van a dolognak, mintha összegyúrták volna a szerintem legjobb második, és a szerintem leggyengébb harmadik évadot, az eredmény pedig egy erős közepes 12 rész lett, lassú történetvezetéssel; néhol kiszámítható, máshol egészen ütős fordulatokkal; ill. egy kissé megváltozott, de továbbra is szerethető Dexterrel.

Bővebben és spoileresen a tovább mögött.

komment

Címkék: krimi dexter sorozatkritika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása