Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Törtetők 8x08

2011.09.12. 11:30 Dr.Jones

Vége. Az egyik legjobb sorozatnak, ami valaha készült, és ezen a tényen az sem változtat, hogy bizony rendesen elfáradt az utóbbi években, a 8. évad pedig már leginkább egy hosszú haláltusára emlékeztetett, és mindössze egyetlen igazán jó részt tudott kicsikarni magából.

Az évad elején még arra számítottam, hogy a készítők az elején gyorsan rendbe teszik azokat a dolgokat, amiket tavaly követtek el a sorozat ellen, és a maradék időben újra a régi dicsőségében pompázik majd a széria. Ehhez képest egy igen érdekes taktikát választottak: szinte egész végig bizonytalanságban hagytak minket a szereplők sorsát illetően, miközben a szálakat csak tovább és tovább bonyolították, majd végül a záró epizódban hirtelen minden megoldódott. Annak ellenére pedig, hogy ez a taktika nekem egyáltalán nem jött be, ráadásul a befejezésen is érződött némi izzadtságszag, valahogy mégis elégedettséget éreztem, amikor végleg leereszkedett a függöny.

Az említett kis erőltetettsége ellenére egy egész jó résszel zárt a Törtetők, amin bizonyos mértékben lehetett nevetni, izgulni, meghatódni és még mindenfélét csinálni, hiszen mindenből kaptunk egy kicsit, ami miatt szerettük (szeretjük) ezt a sorozatot. Volt sok fordulat és meglepetés is – még a stáblista után is -, de igazából semmi olyan, amire ne lehetett volna számítani. Ettől függetlenül azonban nyugodtan kijelenthetjük, hogy korrekt záró epizóddal búcsúzott az Entourage, kap is rá gyorsan egy 8/10-et. Kiváló sorozat volt – a kisebb-nagyobb kilengések ellenére is -, hiányozni fog.

komment

Címkék: vígjáték dráma törtetők entourage sorozatkritika

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr753220307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Swarm · http://filmfreakblog.blogspot.com 2011.09.12. 12:15:49

Na nemsokára szerintem nézem én is. Csak nem akarom, hogy vége legyen :P

Halloween 13 2012.05.10. 23:08:07

Hatalmas sorozat, az egyik legjobb! Most nézem újra az egészet :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása