Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

A fantasztikus Róka úr / Fantastic Mr. Fox (2009)

2010.10.23. 11:22 Dr.Jones

Na, erre nem számítottam! Igaz, hogy csak jókat hallottam erről a bábfilmről, de valahogy mégse hozott lázba. Ma viszont könnyed szórakozásra vágytam, ezért a Fantastic Mr. Fox-ra esett a választásom. Eleinte furcsa volt, nem igazán tetszett, amit láttam, de az idő múlásával egyre szélesedett a mosoly az arcomon, és a végére már beláttam, hogy nemcsak Róka úr, hanem az egész film fantasztikus, hiszen másfél órára visszaadta a gyerekkoromat.

2 komment · 1 trackback

Címkék: animáció filmkritika 8/10

Az e heti poszterinfúzió

2010.10.21. 11:45 Gevin

Kezdjük megint a legcoolabbal, amihez Crowe szolgáltatta az alapot, a film pedig arról szól, hogy a férfinak - akit Crowe alakít - a feleségét ártatlanul börtönbe zárják, ő pedig atomdurván szembeszáll a törvénnyel, hogy kihozza. A szökevény Liam Neeson lesz még a segítségére. Sablon, de a szereplők miatt megér egy nézést.


 

Szólj hozzá!

Címkék: poster

Jonah Hex (2010)

2010.10.19. 18:21 Dr.Jones

Mivel imádom a képregényeket és a westernt, madarat lehetett velem fogatni, amikor megtudtam, hogy készül egy misztikus, vadnyugati köntösbe bújtatott képregényfilm. Igen, a DC Comics egyik figurájáról, a Jonah Hexről van szó, akinek rajzolt változatához még nem volt szerencsém, így csak a filmről tudok nyilatkozni, ami sajnos eléggé közepesre sikerült, pedig mennyi lehetőség volt benne…

Szép a ruhád, szép a lovad

3 komment

Címkék: western filmkritika képregény adaptáció 5/10

Negyedszer Sikolthatsz - Scream 4 előzetes

2010.10.19. 18:16 Gevin

Mivel tegnap már betolták a kamerás felvételt, mára megjött a jobbik. Szóval Sikoly 4, egy csomó fiatal szereplővel, akiket le lehet gyilkolni. Na és még itt van, Neve Campbell, Courtney Cox és David Arquette, mert volt az a pénz. A rendező Wes Craven, szóval sokan bíznak a sikerben, de meglehet, hogy nem lesz akkora buli, mint anno. Mindenesetre egy izgalmas tini-horrornak nagyon örülne a nép, mert szükség van rá.

1 komment

Címkék: előzetes

Showder Klub: ez lett volna a 6.évad kezdése?

2010.10.19. 01:51 Gevin

Az a helyzet, lassan ott tartunk, hogy egy jól időzített faviccben több a humor-potenciál, mint a Showder klubban. Tény, hogy a kezdések mindig gyengére sikerülnek - bár úgy emlékszem a tavalyi ennél jobbra sikerült - de ez most kritikán aluli volt. Nem értem, hogy miért a gyengébbeket szerepeltetik pont a szezon kezdésében, amikor indulhatna jól is az évad.



Még mindig azt vallom, hogy Bődöcs Tibor kaliberű stand-uposok nélkül meghal a műsor, és ezt egyre jobban alátámasztják. Nyilván van bennem némi elfogultság, de legalább annyit tehettek volna, hogy KAP-ot behozzák műsort vezetni, mert még mindig jobban ért hozzá, mint bárki ebből az epizódból. Egyszerűen gyenge amit felmutatnak, túl sok az önismétlés és a szar sztorikból is várat lehetne építeni.

Elfáradtak picit a készítők és a poénok kidolgozására, talán nem mindenkinek jut elég ideje, vagy ha igen, az baj, mert ennél jobbakat kellene írni. Trabarna erőltetett "közkívánatra tolj valami autóshangot" utánzása is nevetséges, már rég kimerült ez a forrás, jó lenne, ha ezt észrevennék. Nem vicces egyáltalán. Bár most volt egy poénja, amin nevettem, ritka pillanat, lehe be kéne húznom egy strigulát. Benkről kb semmi nem jut eszembe, Beliczai meg sosem volt favorit.

Nagyon kellene egy vérfrissítés, amit tavaly megpróbáltak egy csajjal, de mellé ment, azóta sem hallottunk a leányzóról. Mondjuk legalább próbálkoztak. A zavaró tényezőkhöz tartozik ez az erőltetett bevonulás, vagy az ásványvizes gagyi poénok, amik gondolom a reklám miatt vannak. Egyébként a kivágott jelenetek néha már jobbak, mint maga a műsor.

Pontozni nem fogom, mert nem lenne értelme. Szeretem a műfajt, ezért nézem még mindig a sok csalódás ellenére, de a vesszőparipám még mindig a: Bődöcs Showt a népnek! Havi egyszer mondjuk. A következő héten, azért remélem akad majd valami értékelhető is.

149 komment

Címkék: showder klub stand up

Pilot: Boardwalk Empire

2010.10.18. 16:02 Gevin

Remélem senki sem hitte azt, hogy a Maffiózók után Terrence Winter nem ír nekünk több gengsztersztorit. Na azért. Ugyanis megtette, a producerségre pedig többek közt Mark Wahlberg és Scorsese bólintott, hogy "ühüm, igen persze, mehet, "sőt, utóbbi  még a pilot rendezését is magára vállalta. Természetesen az HBO égisze alatt történt mindez, ahogy a Sopranosnál. Nem akarom tovább húzni az időt: bitang erős kezdéssel indítottak, szóval egyértelmű, hogy minden héten lesz  "előre kurvák, gengszterek!" -szerű jelmondat, vagyis ott fogok tobzódni minden héten a képernyő előtt. Néhány Spoiler előfordulhat, ezt tartsa szem előtt, aki még nem látta.


Proszit! A szesztilalomra!

1920-at írunk a helyszín Atlantic city, szesztilalom. Virágzik a gengszterbiznisz, amit jelenleg Nucky Thompson irányít. Persze mindezt úgy, hogy a zsebében vannak a zsaruk (köztük a testvére), sokan dolgoznak neki, sokan pedig csak akarnak, hiszen, ha van bizalmad a család része lehetsz, vagy pont fordítva. A kezdésben főleg a szesztilalom nyereséges oldalát fejtik ki, miközben innen-onnan beleköpnek Nucky levesébe és hát ebben a világban ezt nem lehet szó nélkül hagyni.

Fucking Nucky Thompson! Fucking Steve Buscemi! Asszem nem kell őt bemutatni. Egy nagyon okos férget játszik alapjába véve, aki kézben tartja a maffiát, nála érnek össze a szálak, remekül bánik a szavakkal és sosem ront el egy történetet sem a valóság kedvéért. Született szélhámos, akivel nem érdemes újat húzni.

Buscemi mellett a másik oldalon Michael Shannon áll, talpig zsaruként, aki pont az ilyen kaliberű "vállalkozókra" feni a fogát. Remek választás volt ő is. A pilotban két gengszterlegenda is feltűnik, az egyik Lucky Luciano, a másik pedig Al CA-PO-NE, akinek a belépője simán egy bazmeg-et hozott ki belőlem annyira meglepett. A többi karaktert is remek színben tüntetik fel a színészek, legyen az átlagember, gengszter vagy épp kurva. Profi a társaság, profi a készítés, nem véletlenek a nagy nevek.



A sorozatban megvan a Maffiózókat idéző hangulat, ehhez kellő dráma társul, és a dumákból sem fogynak ki. Bőven lesz itt még elmélkedés, akciók, és szemétkedések, vagyis hát családi ügyek pisztolyok és puskák társaságában, gengszter módra.

Hihetetlen ígéretes sorozat küszöbén állunk, ha ezután is ezt a színvonalat hozzák, akkor én, mint Maffiózók-fan abszolút meg leszek elégedve. A kezdésre bólogatva elhintek egy 8/10-et.

2 komment

Címkék: dráma sorozatkritika boardwalk empire

Heti ajánló: Október 18-24

2010.10.18. 00:20 Gevin

Hétfő:

Cinemax 20:00 A királyság - Jamie Foxx és csapata háborúzik, kevés akcióval, annál több terrorizmus témával.
HBO 21:20 Képlet - Nicholas Cage az utóbbi években készült egyik türhetőbb filmje, érdekes alapfelállással. Katasztrófák időpontjait tudja előre, amiket megpróbál megakadályozni.
Film+ 21:20 Háborgó mélység - A cápák harapnak. Egész jó kis thriller-horror féleség.
RTL klub 22:20 Showder Klub - Megint jönnek a stand-uposok, erről külön fogok írni.
Viasat 3 22:30 - Visszavágó - Mel Gibson elkeni a rosszfiúk száját. Az egyik legtökösebb Gibson film.
HBO 2 22:00 A bolygó neve: halál - Alien-fan toborzó.

Comedy Central 20:00 Így jártam anyátokkal 5.évad - aki csak lazulna, és nem eredeti nyelven követi Barneyt, meg akik körülötte vannak. Itt írtam róla.

Kedd:

Viasat 3 22:25 Veszett a világ - Ezt még én sem láttam, bevallom, de egy egész jó Cage filmnek tűnik. És akkor ezzel ki is fújt a keddi kínálat. Kapjatok elő valami dvd-t estére.

Szerda:

HBO 2 20:25 A csíkos pizsamás fiú - remek film a náci korszakról, gyerekek szemén keresztül bemutatva. Tényleg nem bőrlehúzás, érdemes megnézni.

AXN 22:00 A törvény embere - Avagy Justified, Timothy Olyphant tökös rendőrbíró kalapban, akit visszaküldenek az otthonába, ahová nem igazán vágyik vissza, de ez van. Akik bírják a modern westerneket, náluk az előny, próbálják be.
 

Szólj hozzá!

Címkék: heti ajánló

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása