Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Showder Klub: hatodik évadzáró

2010.12.14. 14:21 Gevin

Tegnap lement a szezon utolsó adása. Volt aki röhögött? Vagy aki sokat röhögött? Botrányos adás volt, az ezelőtti héttel ellentétben, ahol Bődöcs megint jó showt csinált. Annak kellett volna az uccsónak lennie. Kőhalmi mondta is, hogy fontos a zárás. Hát az, de ez így nagyon gyenge volt, konkrétan Kőhalmin kívül a többiek vállalhatatlanok voltak. Nem értem ezt a Jamet sem, minek erőltetik. Szar poénok, unalmas párbeszédekbe fullad a "viccelődés". Ráadásul annyira erőlködnek, hogy ide érzem az izzadságszagot. Felméri egyedül néha egész korrekt, de most, amit összehoztak, az no komment. Bruti szerintem maradjon meg fotelpatkánynak, a stand-up nem biztos, hogy az erősségei közé tartozik. Amit meg énekelt KAP-al és Hadházival, azt nehezen tudom elhinni, hogy sokan viccesnek tartották volna. Félreértés ne essék, most ide megint jöhet a tipikus "akkor csinálj jobbat, ha neked nem tetszik" áradat, DE. Ők ezt azért csinálják, hogy szórakoztassák a nézőket, akiknek bizony szívük joga megmondani, ha rossz, az amit csinálnak.



Egy szó, mint száz, kibrándító és erőltetett lett a zárás, és sajnos ezt az évadra is elég sokszor rá lehet húzni. Vérfrissítés kell ide, vagy valami nagy változás. Mondom régóta.
 

3 komment

Címkék: showder klub

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr952515278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tyereskova 2010.12.14. 16:21:32

A műsor elejét láttam csak, amíg Kőhalmi fel konferált egy ipést, aki győzikét utánozta. Azzal a lendülettel kikapcsoltam a tévét.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása