Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Rescue me 6x01: Elindult a hatodik évad szinkronnal is

2010.10.11. 14:30 Gevin

Sőt, az AXN szombaton már letolta a 2. részt, (köszönet nekik a szinkronért). Kurtán-furcsán kezdett az új évad, viszont felhőtlen öröm volt újra látni a kedvenc sorozatomat. Volt néhány poén, miközben megőrült a teljes Gavin család. Mi lesz még itt?

 

Az 5.évad pofánvágós zárásának a folytatásán hamar átlendültek a készítők, mit ne mondjak. Azt hittem terjedelmesebben kifejtik majd a történteket, azért a cold opent erre áldozták természetesen, aztán hamar letudták, mint egy feles pálinkát. Furcsa volt a rész, mert érződött rajta némi kaotikusság, mintha picit mindenki megbolondult volna, aztán a végére rátértek a helyes útra és feltűnt az igazi Tommy. Bizony, eleinte botorkált, ez gondolom azért volt, mert mindenki őt támadta, miközben az áldozat szerepét kellett volna betöltenie, amit nem hagytak. Mert tényleg milyen az, hogy lelőnek, felépülsz, aztán te vagy a hibás?

Sheela ismét rontotta a színvonalat, de köszönjük, hogy nem sokáig szívta el előlünk a levegőt. A család-szál viszont annyira meglepett, hogy hirtelen nem tudom mi lesz a következő lépésük. Egyértelműen Colin "öröksége" kerül majd előtérbe sejtésem szerint (baszki, mekkorát nőt amúgy a kisebbik!). A fiúk persze hozták, amit szoktak, Franco poénján például szakadtam.

Szerencsére a dráma azért megbökte az oldalam, a sorozathoz mérten, lesz még itt bőven mit megoldania az ír, Whisky szlopáló bajnoknak. Eddig összességében jók a kritikák az évadról, ami bazi rövid (10 rész), a kezdést viszont sokan szidták. Az biztos, hogy jobban kifordult önmagából, mint az eddigi nyitó epizódok, ettől még 7/10 kijár részemről azért, mert nagyon hiányzott már. 

komment

Címkék: dráma rescue me sorozatkritika

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr282359313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása